Istuin aamupalalla ja mietin, et mihinköhän menisin kun pitäis ottaa ruutu ja ohjattu. Sit tää hölökki yhtäkkiä muisti, että sillähän on Vuokkosille avaimet! Naama kirkastui ja ei muuta ku koirat autoon ja Ojankoon.

Ennätin sisälle kun puhelin soi. Vieras numero, mutta päätin vastata. Soittaja oli mun leikkaava lääkäri, joka oli kovin huolissaan mun olosta. Veriarvot huonontuneet radikaalisti. Luuli, että teen suurin piirtein kuolemaa... mä seison intopiukeena koira maassa odottaen, et pääsen reenaamaan... Puhelun jälkeen kieltämättä tuli sellanen olo, et ohhoh, onkohan mussa oikeesti jotain pahasti vialla. No ÄH! Hallilla oltiin ja vieraita paikallaolo kamuja ni nyt vaan reenii ja mietitään arvoja sit kotona.

* P.olot ja sprinkku käy ennen sitä ahdistelemassa haistelu mielessä Ecaa. Mä vaan huiskin vierasta koiraa pois eikä Eca ollu moinaankaan. Super Eino teki hienot p.olot!

* Z.n asentoja naksulla ensin peruutellen ja sit kohti peiliä niin, että naksautin asennosta jonka näin peilin kautta. On vissiin asennot uponnu mieleen kun nyt tuntuu kivalle tehdä Z:aaaaaaa! :-)

* Ruutua niin, että matkalla oli este hypättävissä ja se sprinkku ohjaajineen. Voi mun pientä Einoa, se kipitti varovaisella laukalla ruutuun, mutta ei hetkeäkään epäröinyt minne mennään. Toisesta suunnasta palkka ruudussa seisomisesta. Hihkaisin sille muutes YES ja silloin pyssää seisomaan. En kyllä uskalla kokeilla kokeessa.

* Metallihyppy hiukan paksummalla keskiöllä ihan sika hienosti!!!!!

* Tunnari pihdeillä vietynä ja Eca taas kosketteli kaikkia. ääääH! No uudelleen ja nyt teki kunnon työtä!

* Ohjatussa lähti merkiltä liikkuria kohti. SIIIIIS TÄH? pyysin takas merkille ja uusinta lähetys hieno. Uudelleen alusta eikä tällä kertaa ihmetyksiä ja loistavasti vauhdilla kaikki pätkät. Hyvä Eicca!!!!! <3 <3 <3

Huomenna onkin vapaa päivä kun Riikka ja Birgitta pistää nokkansa kohti Korkeasaarta :-D

Sain reumalääkärinkin sitten kotia päästyäni kiinni. Ens viikolla sinne...paitsi, jos olo huononee yhtäkkiä niin samointein päivystykseen. Argh ja apua, ei ne tollee sano, jos eivät mitään epäile!!! Oikeesti nyt kyllä kauhistuttaa tätä kulkijaa :-/