Pekan kanssa oltiin alkuun ja lopuksi Katja liittyi joukkoon typyjen kanssa...

Hulan kanssa luoksetulo,ohjattu,ruutu
* Luoksetulossa Hula kekkas, että hän meneekin maahan kun käsken seisomaan...krääh...muistan kyllä Paavolla olleen samanlaisen jutun ja silti siitä päästiin aika helposti. Hula tarjoaa nyt tosi herkästi maahan menoa. On se kyllä kumma juttu kun välillä ei meinaa sitten niin millään mennä maahan... Sain lopulta upean luoksetulon!
* Ruutu otettiin itse asiassa ensin...sillä, että se kisoissa kaarsi sinne luoksetulomerkille...ja ihan kuin ois etsiny namia sieltä... Nyt kuitenkin hienosti etsi ruudun keskipisteen!!! Tehtiin muutamia kertoja ja joka kerralla meni hienosti...hiukan yrittää kaartaa suoraan jo merkiltä ruutuun. merkin vahvistusta siis.
* Ohjattu molempiin suuntiin muutamia kertoja. Pekan ohjeesta alan käyttää sekä kättä, suuntaa että hae käskyä (esim. vasen hae + km). Sillon Hulalla on enemmän aikaa hiffata mihin mennään. Se toimi muuten hienosti! KIITOS SUURESTI PEKKA :o) Harjoitusta vaan pikkasen lisää niin 10 liike on meillä kasassa!!!

Röllin kanssa luoksetulo,kaukot,ruutu,jäävät,nouto, Pekan kanssa seuraamista
* Luoksetulon eka pysäytys lyhyeltä matkalta, sitten koko matka ja vapautus seisomisesta. Sitten kutsuin suoraan sivulle! Hitto mikä jätkä!!!
* Kaukot kunnon häirinnällä. Katja ja Pekka molemmat hillu Röllin takana. Pikkasen herpaantu aina välillä huomio, mutta asennot upeasti.
* Ruutu sillai, että vein lelun ja lähetin n. 20 metrin päästä. Raketti spaghetti ;o)
* Jäävät; maahan hienosti ehkä hiukan vinoon. Seisomisessa auttoi paljon kun Pekka anto neuvon sanoa "stop" sillai aloittaen suhinalla...ja jos tuomari huomauttaa asiasta ni sanoo sille, että on s-vika ;o) Rölli pysähtyi napakammin. Hieno mies :o)
* Noutoa ihan vaan sillai et Rölli oli muutaman metrin päässä ja kapula puolessa välissä. Pyysin tuo käskyllä tuomaan se eteen. Mulla itellä ei riittäny usko siihen, että se istuen luovuttaa kapulan. Pekka sitten vaan sano, että odota että se istuu. Noh, mä odotin ja JIPIII Rölli istui oikeasti ja luovutti kapulan käteen. Arvatkaa, että oon taivaissa!! Kohta meillä on 10 liike tässä :o))))))
* Seuraamista Pekan kanssa ihan sairaan siististi. Käännökset Pekka teki liian hitaasti koska Rölli ennätti istua...eli niihin vauhtia lisää. Pekka tulee jatkossa kisaamaan Röllillä aina välillä.
* Kotona aloitettiin Röllin tunnari treenit haistelemalla omaa ja pitämällä kapulaa pureskelematta. Huima alku ja hienosti Rölli sen tekee!

430618.jpg