...eilisiin agility treenejen jatkoryhmään saatiin kutsu Jenniltä Hulan kanssa. Vitsi, että mamma tykkää. Mentiin ensin Hulan kanssa kahdelleen rata, mutta enhän mä pysty meneen Hulan vauhdilla ja sitten se vaan pyörii... Jenni teki sitten rataa ja vitsi, et meni kivasti ku ajattelee, et ihan vieras ihminen ja pitkä aika ku on viimeksi tehty! Ne oli Hulan ja mun mielestä huippu hauskat ja hyvät treenit! :o)

Rölli teki sitten muutaman kerran merkin kosketusmatolla. Hieno poika! :o)

Tänään ajettiin Katan, Katan äidin ja Aimon kanssa Vermon keskiruohikolle. Vitsi oli aika jees kun ympärillä juoksee kauniita ravureita, lentokoneita huristelee yli ja me vaan reenataan ;o)
Tein Hulalla;
* Luoksetulon, jonka se ennakoi kun jätin namia. Toka kerralla otin kokonaan ja tuli hitaalla laukalla siirtymät, asennot ok. Pitää ottaa Hulan kanssa sitä viimestä sivulle tuloa muutamia kertoja vahvistaen!
* Ruutua ennen pieni punainen merkki ja Hula hienosti taakse :oD Ruutua se ei ollut nähnyt lähetyspaikalta vaan bongasi sen siinä matkalla juostessaan kovaa ;o). Mä oon Hulasta niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ylpeä. Se on aivan eri koira kun viime vuonna. Sillon se olisi jäänyt vaan merkille!
* Ohjattu ruutua päin niin, että haettava kapula oli ruudun edessä. Eka pienelle punaselle merkille hienosti siitä sitten vaan hakemaan. Hula ei todellakaan nähnyt kapulaa, se vain juoksi sinne missä kapulan pitäisi olla. Aivan sairaan magee!
Toi oli sika vaikea paikka...täynnä mittelin mentäviä kuoppia...hirveitä ruohomättäitä, jotka oli oikeasti esterata luoksetulossa! Kovaa ääntä pitäviä huohottavia ravureita! Ja Hula toimi siiika upeasti! Mamma rakas :oD

Siellä Vermossa meillä oli aikaa vaan 30 min, joten ajelin kotikentälle ja tein Röllin kanssa ensin muutaman vahvistetun merkin ja sitten merkki, stop ja Rölli nökötti kiltisti merkin takana. Siitä ruutuun stop, naksu ja vapautus! WOI WENÄJÄ miten upeasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se, että se ois onnistunu yhden kerran toisesta suunnasta, mutta merkin kautta ruutuun lähetys onnistui molemmista suunnista LOISTAVASTI!
Mä voisin suukotella kosketusmaton ja naksuttimen keksijän ihan pyörryksiin! Toimii Röllillä sika hyvin!!

419520.jpg