Pitkästä aikaa aptuksella ja taas kerran siellä oli vaan mä, Pekka ja Paula. Tilaa siis riitti Cool

Rölli sai eka kertaa tehdä EVLn kisamaisesti. Pekka käskytti, kiitos avusta!

* Seuraaminen meni kivasti hiljaa, mutta nyt pitää panostaa oikealle käännöksiin sillä Rölli peppu heilahtaa poikittain siinä. Pää ja lapa pysyy oikeassa paikassa kylläkin. Peruutus askeleet onnas kivasti.

* Idarissa Rölli teki napakat hyvät asennot suorassa. Mukaan lähtöjä pitää vielä harjoitella paremmiksi.

* Luoksetulossa tultiin ja kovaa. Stoppi ei ole vielä pallojutussa valmis, joten stoppasin sekä "stop" käskyllä että kädellä...WAU! Myös maahan tetsaus oli upea. Maasta Rölli ennakoi sivulle tulon.

* Ruudun merkille upeasti vaikka se oli ahdistavasti nurkassa. Ruutu oli hiukan kateissa ensin...Röllin sinkosi luoksetulo merkille, mutta oma-aloitteinen poika hokas just kohta, että tuollahan se ruutu onkin ja sinkosi itsensä ruutuun. Ruutu tehtiin vielä uudelleen, että saatiin ehjä onnistunut suoritus Silmänisku

* Ohjatun merkki oli kateissa, mutta ei hätää koska Rölli pysähtyy stop käskystä Hymy Vahvistin kuitenkin merkkiä vielä lopuksi kapuloiden ollessa 4 m päässä merkistä. Itse nouto oli upea!

* Metallihyppy on kertakaikkiaan upea...ei muuta kommentoitavaa tästä! Nauru

* Tunnarissa Rölli kuumuu odottaessa eli keksittävä joku juttu, että saan sen olemaan hipi hiljaa. Ei se nyttenkään hauku, mutta sellanen pieni piip kuuluu. Upea nenätyö ja kiva palautus. Palautusta vois harjoitella kyllä paremmaksi peilin edessä.

* Kakeissa oli kunnon häiriö kun viereisellä kentällä tekivät agia ja Röllin pää kääntyili sinne. Hienot kaket siitä huolimatta. Häiriö kakeja harjoiteltava paaaaaaljon enempi!

Rölli sai juosta lopuksi patukka suussa ympäri kenttää ja sillä oli taas kerran ihan sika kivaa Kieli ulkona

 

Hulan kanssa tehtiin osaksi pilkottuja harjoituksia.

* Seuraaminen käskytyksellä ja tällä kertaa vahvistelin peruutus vaihdetta, kivasti se alkaa sujua!

* Ruutu kokonaisena aivan sika mageesti!!!!!!

* Luoksetulo käskytyksellä, mutta stoppasin Hulan äänellä ja pallolla. Luoksetuloa tehtiin osissa -> seisomisesta maahan ja pallo lentää -> maasta seisomaan ja pallo lentää. Vauhtia piisaa Silmänisku

* Tunnari upeasti Cool

* Kakeissa se sama vanha eli seiso-istu tuli väärin ja tehtiin sellasta lauta harjoitusta, jonka kuulin Oililta. Eli Hula seisoi lauta etujalkojen takapuolella ja kun käskin istumaan se nosti etujalat laudan taakse eli peruutti. Tällä tavalla sain sen tekemään 20 m liikkeen oikein. Mä vahvistan nyt seiso-istu vaihtoa ennen Haminaa.

Hula pääsi irrottelemaan patukan kanssa lopuksi. Hula ei halua juosta vaan sen kanssa pitää repiä patukkaa Kieli ulkona