Tänään oli vuorossa vaikeat reenit. Ilma on aivan kamala...joka paikka jäässä ja vettä sataa...Äääh, olis mielummin vaikka pakkasta tai sitten lämmintä :o)

Otin ensin käsittelyyn Hulan. Olin viritelly kentälle tötteröitä vähän joka paikkaan. Luoksetulo tötsät oli suorassa linjassa merkin ja ruudun kanssa. ruudun vieressä oli ohjatun lähetyspiste ja puolessa välissä ruutuun menoa oli siis ohjatun merkki.

* Luoksetulo ensin pallolla palkaten. Haluan Hulalle vahvistaa käsimerkkiä, joten pallo lensi samantien. Vitsi kun Hulasta on hauskaa ;o) Maahanmenoa en ottanu ollenkaan vain seisomista!

* Ruutu niin, että siellä oli namikuppi odottamassa (olin vieny sen ennen ku otin Hulan autosta). Hienosti merkille ja arvatenkin tuhatta ja sataa ruutuun :oD

* Ohjattu oikealle (kaikki kapulat paikoillaan). Merkille upeasti! Oikealta haku todella vaikea, koska ruutu on nyt aivan suoraan nenän edessä. Mä pikkasen suuntaan Hulaa omalla kropalla. Käsimerkki viuhahtaa melkein suoraan eteenpäin ei sivulle ja käytän pelkkää voimakasta "HAE!" käskyä. Ihan sairaan upea nouto! Vasemmalle olikin yllätys yllätys vaikeampi tänään....ja hölmö minä kun olin jättänyt palkka repun suoraan vasemman taakse (namit onneksi repussa ettei Hula sieltä mitään saanu!) Hula kävi siis kääntymässä repulla ja palasi sitten hakemaan kapulaa. Kumma juttu, että nykyään merkkejä saa viljellä ympäriinsä, mutta reppu on jo liian kova pala Hulalle ;o)

* Tunnari jonossa merkki ja ruutu takana. Hula etsi toooosi hienosti oman, mutta ensin käytiin ruudussa... Tällanen tilanne kisoissa tuottaa paaljon harmia. Nyt se kuitenkin malttoi etsiä rauhassa vaikka töppäsi ensin.

300684.jpg

Sitten riekuttiin pallon kanssa. Hula autoon odottelemaan ja Rölli tilalle. Rölli jäi paikalla istumiseen auton taakse siksi aikaa kun vein namikupin ruutuun. Kaikki samat merkit ja reppu Röllilläkin.

* Luoksetuloa vahvistin Röllilläkin heitoilla. Eka seisomisesta lensi pallo. Seuraavaksi seisominen pelkällä käsimerkillä ja palkka maahanmenosta. Vielä viimoseksi pallo seisomisesta!

* Ruutuun hirmu vauhdilla...olihan siellä namikippo ;o) Tein muutaman kerran pallon heitolla palkkauksen, yhden kerran maahan asti ja juoksin palkkaamaan namilla. Vikaksi tehtiin vielä namikipolla.

* Tunnari jonossa samalla tavalla kuin Hulalla. Rölli ei eksynyt ruutuun vaikka kattelikin sinne. Suoraan kapuloille ja upea nenätyö! Aaaaivan mahtava, jos ei oteta pientä jäystämistä huomioon. Sekin parantunu jo paljon!

* Tasamaa nouto puukapulalla. Heitin ja odotin Rölliltä kunnon kontaktia ennen lähetystä. MIELETÖN NOUTO! Hampaat pysyi hiljaa kapulan ympärillä ja vauhti oli sama molempiin suuntiin. Ajatelkaa, nyt vasta aletaan olla Röllin kanssa noudoissa siellä missä pitääkin. Yli vuosi on tehty töitä ja paljon!!! Teen edelleenkin sisällä paljon pitoharjoituksia...ainut vaan, että nyt saatetaan tehdä se television kaukosäätimellä eikä puukapulalla ;oD

Rölli on just sellanen ku uroksista normaalisti sanotaankin...
REHELLINEN PUTKIAIVO :oD

630087.jpg