Menin Jäkeen jo tuntia ennen sillä ohjelmassa oli kunnon reippailulenkki ja sen jälkeen kaupunkikävely. Kaupungin kävelykatu Jannella oli kiitettävän paljon ihmisiä ja koiria vaalihässäkän takia. Rölli käyttäytyi super upeasti. Sen remmissä kovaan ääneen hengittely ja pieni örinä johtuu nähtävästi suurelta osin siitä, ettei täällä syrjäkylillä ikuna tule ketään vastaan.... Rölli käveli siististi sivulla "täällä" käskyllä jolloin ei tarte olla kontaktissa kunhan seuraa suurin piirtein tossa mun jalan vieressä. Hulasta nyt ei tarte sanoa mitään se kun vaan osaa käyttäytyä missä vaan. En edes huomannu Hulan läsnäoloa, se kun piipertää kiltisti mun takana kaupungilla. :o)

Sitten mentiin kentälle. Harjoiteltiin kuinka mamma lähestyy ja ottaa jomman kumman koiran ja sen toisen pitää olla hiljaa odottamassa vuoroaan. Tein varmaan 4 yritystä ennen kuin nämä kaksi "minäminäminäminä ensin" osas olla istumassa ja odottamassa ;o)
Maaret tuli Ilpon ja Irman kanssa kentälle ja reenattiin vuorotellen. Kivaa oli ;o)

Rölli sai tehdä ekana... Rölli päätti näyttää mammalle kuinka hienosti hän osaa mennä ruutuun ilman käskyä samantien kun pääsee remmistä irti ja kuinka upeasti hän osaa seistä ihan keskellä odottamassa seuraavaa käskyä...voi pientä hassua...
Vanuteltiin sitten kun ukko saapui takaisin ruudusta. Hyvin taipuu kumimies ;o)
* Seuraamista juoksussa, käännöksiä ja seis, taas juoksuun ja seis. Rölli pysyy hyvin kontaktissa ja lukee mun kroppaa. Peruutus alkaa sujua taka-askelissa.
* Idarin lämmittelin "op" käskyillä edestä. Oikein hienot assennot ja poika seisoi rauhassa. Maahan tipahti, mutta nosti sitten kyynärät ylös. Tässä pitää olla tarkka!
* Eka voittaja ruutu 30 metristä maahan ja naksu. Sitten kerran merkille vahvsitus palkka ja sitten koko EVL ruutu aivan sairaan makeesti. Ruutu siis edelleen merkistä 30 m päässä. Maahanmenot vahvistuneet naksulla paljon! Enää ei jää kyynärät ilmaan tai mietitä eka käskyä, et pitääkö näin kaukana mennä maahan!?!
Loppuvanuttelut ja Rölli sai mennä rauhoittumaan puun juurelle :o)

Hula teki töitä sillä välin kun Ilpo oli BH paikalla makuussa.
* Seuraamista kaikissa tempoissa ja paljon käännöksiä ja peruutusta, joka alkaa Hulallakin sujua ;oD
* Luoksetulo niin, että sanoin "taka", mutta otinkin kokonaan. No niin, nyt ollaan tehty paljon myös suoria...ajatelkaa oon uskaltanu ;o) Hula lähti aika hitaalla laukalla ja alkoi yhtäkkiä nopeuttaa, jolloin stoppasin! Wau hei, se toimi! Siitä Hula tuli vielä kovempaa ja maahan käskystä se tippui alas ja liukui hetken matkaa...ei ole ikuna tehnyt tällaista maahanmenoa! Kunnon jarrutus jäljet hiekassa. Siitä sivulle taas tuhatta ;o) Ja palkka tulikin multa :o) Tähän olin aivan sairaan tyytyväinen!!!!!!!!!!!!!
* Merkille sillei niin ku pitää eli hiljaa, mutta sairaan kovaa ja stop käskystä käännös ilmassa suoraan merkin taakse seisomaan!!! Ruutuun 30m päähän miljoonaa hieno seisahdus ja maahan aivan keskelle ruutua ja tikkana odottaa mua siellä. Palkkasin ohi kävellessä ja sivulle tullessa :o)
* Idarissa palkkasin samantien asennot ja otin lennosta seuraamaan. Tää oli kivaa :o)
Wau! Taas oli kivat onnistuneet treenit molemmilla :o) Witsi, joko mä oon kehittyny tai koirat tai molemmat :oD Ihana harmaa keli, mutta kumman kirkas mieli ;oD

490690.jpg