Ulkona TAAAAS -20 pakkasta, joten jäätiin sisälle. Tunnetusti mä oon aina ajoissa ja niin nyttenkin eli temppujen opettaminen on vähän jääny...gröhöm. On ne kyllä paperille suunniteltu, muttei koirille opetettu. Ens maanantaina alkaa siis temppukurssi vanhan karjaportin tiloissa, jotka sain vuokrattua, JEEEEES!

No niin, tänään aloitettiin siis naaman pesu "PESE" käskyllä, jalkojen pujottelu "SIK...SAK" käskyllä ja selän kautta ympäri pyörähtäminen "KIERI" käskyllä. Tein kaikilla neljä kertaa 6 namin toistot ja tauot aina kun kaivoin uudet 6 namia kätöseen. Ja nyt 10 minsaa myöhemmin mun lattialla makaa kolme liikkumatonta karvakasaa ja tuhisee, tais ottaa hiukan voimille aivojumppa

* Naaman pesemisestä ei kellään syntynyt lamppua pään päälle.

* SikSakissa Eca oli aivan pihalla eikä meinannu uskaltaa tulla ollenkaan jalan etupuolelle. Rölli sähläs niin hirveesti, että parketti oli aivan rullalla, mutta hiffas homman. Hula ekan toistoerän jälkeen alkoi pujotella itse..... oikei Hulalla on menty keppejä ja muutamaan kertaan vetäny sitä tällai jalkojen välistä

* Kierähtämisen Eca oppi jo kesällä alkuun eli tää oli sille tosi helppo pienen muistutuksen jälkeen. Rölli ei meinannu tajuta ollenkaan mitä tahdon pomppaili vaan ylös ja maahan ja söi mun sormet aivan verille... Sain senkin muutamaan kertaan kierähtämään ja se sai sellaset hepulit, että oli naurussa pitelemistä! Hula ei meinannu ensin tajuta juttua, mutta kun tajusi mitä haluan alkoi itsekseen kierähtää ympäri.

Mistä kummasta se sanonta: " ei vanha koira opi uusia temppuja!" oikein tulee? Kun Hula oli näistä se fiksuin...tai sitten se oikeasti onkin fiksu! Eca oppii hitaasti, mutta varmasti ja Rölli viuhtoo niin perhanasti menemään ettei edes silmät pysy perässä Olipahan mukava tempputuokio. Näitä nyt väännetään tässä ennen ensi maanantaita ja kokeilen kolmella koiralla kuinka nopeasti koira voi oppia uuden asian!