Voitteko uskoa? Me oikeasti tehtiin tooooosi lyhyt treeni! Mä käppäilin toho kotokentälle iltalenkillä ruutumerkkien kanssa.

Hulan ja Röllin kanssa ruutu, luoksetulo ja kaukot
* Hulalla ruutu vasemmalle. Hula merkkas ruudun heti ja merkille pinkas pikavauhtia. Ruutuun sinkos kuin nato ohjus ja itse asiassa sellasen nuoren mopedimiehen ohi, joka ajoi kentän reunaa myöten ;o) Aikasta hauska näky! Hula kuunteli hyvin stop käskyn vaikka mopo pärisi vieressä :o) Ajatelkaa...se oli siinä...yksi aivan mahtava ruutu ja vapautus riekkumalla ruudussa :oD
* Röllillä otin 3 lähetystä ruutuun ja seisautin ja heitin namin. Alkaa ukko kuunnella stop käskyä :o) Yksi pitkänmatkan hurautus...Rölli juoksee ruutuun kyllä kolme kertaa kovempaa ku Hula...voipi olla hankaluuksia pysäyttää ettei mene kehänauhan yli..kääk! Noh, ehkä mä murehdin sitä sitten myöhemmin ;o)
* Hulalla luoksetulo eka seisomaan ja vapautus takapalkalle. Mä sanon nyt niin kuin Annika "pitäis olla videokamera mukana ku kukaan ei muuten usko..." Siis niin mieletön seisahtuminen, että hiekkaan jäi jarrutusjäljet...miksi se ei tee näin kokeessa?!?!?! Vielä otin kuitenkin seisomisen (taas muuten aivan mahtava!) ja maahan tetsas niin, että hiekka pöllys...siitä vapaa takapalkalle. Tämä on vissiin niitä henkimaaliman juttuja?
* Röllillä luoksetulo eka kanssa seisomaan ja vapaa taakse...Taisi katsoa äskeisestä suorituksesta mallia ku tuli ihan samalla tavalla sen näköistä laukkaa ettei pysty pysähtymään, mutta stop käskyn kuullessaan jarrut päälle. Aivan mahtava! :oD Tein vielä Röllinkin kanssa seisomisen...ja kuten äitinsä mahtava jarrutus ja uudelleen liikkeelle kuin nato ohjus. Maahan menossa (Röllille uusi juttu) autoin käsimerkillä ja upea tetsaus ja vapaa taakse. WAU!
* Hulalla kaukot alkaen seiso-istu... se peruutti kaikissa tarvittavissa ja pysyi ihan paikallaan! Pikku mamma kehittyy :o)
* Röllillä avon kaukot...joku on asentanut pikku ukkoon vieterin sisälle..taas ois pitäny saada nauhalle..aivan mahtvan näköistä toimintaa! Vapaa taakse.
Nyt kun oli näin lyhyet treenit ni päätinkin sitten raapustaa oikein pitemmän kaavan mukaan..hihi! :o)

749940.jpg
Hulan ohjatun palautus SM TOKO -07. Kuva: Niina Pahula