Olipas kivaa pitkästä aikaa käydä rienoomassa oikein isolla porukalla :o) Paikalla oli Katja, Annika, Pekka, Niina, Minna, Taija ja yx hoffitus ihminen kenen nimeä en muista. Meitä oli siis paljon, koska kaikilla tuntui olevan vähintään kaksi koiraa messissä ;o) Hoffi immeiset reenas tervistä varten. Katja opasti pentuja näyttely jutuissa. Mä vedin Jaanalla ja Daisylle tunnin ennen ku alotettiin.

Hula rakas se vaan toimii :o) Virtaa tuntui kyllä olevan kuin pienessä kylässä...
* Ruutu oikealle eka kerralla meni kyllä ruutuun, mutta en ollut tyytyväinen paikkaan joten tehtiin uudelleen ja Hula hakikin paremmin oikean paikan. Hieno mamma :o)
* Ohjattu todella upeasti molempiin suuntiin. Autoin Hulaa kertomalla mikä kapula haetaan sillon kun Annika laittoi sen kapulan maahan.
* Kaukokäskyt 2 metristä uusilla käskyillä aivan loistavasti!!!!!!!!!!!!!!!!! :o))))
* Luoksetulo takapalkalla ja vapautus maasta. Vitsi kuin upea!
* Tunnari meni eka pieleen. Hula meni kasalle ja nosteli kaikkia....aaargghh paluu vanhaan... :o( Toisella kerralla kuitenkin ihan niin ku ennenkin ei mitään häikkää :o)

Rölli röppänä tekikin sitten ihan mitä sattuu tänään...voi äääh ja puuh! Sitä häiritsi muut koirakot aivan älyttömästi. Se kantoi mulle merkkejä ja sohelsi omiaan eikä keskittyny ollenkaan tekemiseen.
* Sain kuitenkin yhden upean EVL ruudun oikealle vauhdilla ja tarkasti!
* Tunnarissa Rölli meni eka kapuloille, mutta kun ei haistellut tarpeeksi tarkasti lähtikin siitä merkille. Mä vaan odotin, että Rölli menee takas haistelemaan. Se menikin ilman käskyä ja haisteli upeasti ja toi oman. Hassu pikku mies
* Hyppynoudossa Rölli ei nostanu kapulaa, seisoi vaan sen edessä niin kuin joskus ennen vanhaan.
* Kaukot se teki kuitenkin taaaaaas kerran mielettömän upeasti. Tein vielä vikan seiso-maa "down" käskyllä ja Rölli hienosti pää maahan ja vapautus takapalkalle.
* Luoksetulo kokonaisena hidastellean ja ennakoiden.
Rölli väsytti itsensä totaalisesti ja oli aivan ventti lopussa. En ole ikinä nähny sitä noin uupuneena reeneistä lähtiessä. Hihi!
Vaikka Rölli otti häiriötä niin silti se kuitenkin toimi. Hulaan mä olin super tyytyväinen :o)

520589.jpg