Maanantaina oltiin JAUlla reenimässä. Häiriötä on kivasti ja Eca on niin hyvä tollasessa häiriössä :-)

* Tunnarin tein heti ensin. levitin hiukan isomman kasan ja E teki hienoa nenätyötä, varmasti samantien oma suuhun ja palautus mammalle.

* Seuruuta kisamaisella kehääntulolla eli E "käy" käskyllä odottamaan hetkeksi kehän ulkopuolelle ja sit kehään. Palkkaus sivusta ennen kehän reunan ylitystä. Hienoa seuruuta eikä mikään haitannut tekemistä.

* Z muutamaan kertaan. Palkkasin asennoista. Kaikki oikein. En tykkää siitä, että se jää aina vasemmalle käännöksen jälkeen. Varsinkin, jos vasemman käännöksen jälkeen on istuminen niin ei onnistu aina!

* Seuruuta samalla tavalla kuin edellisellä kerralla. Kaivoin verta nenästä, mutta Eca näytti, että kyllä hän kykenee kunhan vaan osaan pyytää :-)

* Z uudelleen ja taas onnistui asennot. Nyt tehtiin kisamaisesti. Palkka lopussa.

* Seuruu taas samanlaisella aloituksella ilman palkkaa. Eicca teki edelleen hienosti. perusasennot kärsii kyllä näistä kokonaisuuksista. Pitäisi muistaa Christan sanat...kriteerit tulee säilyttää vaikka tehdään kokonaisuuksia. Noh, toisaalta nyt hain vaan sitä jaksamista.

Tiistaina eli eilen päätin mennä Katan ja Maijan kanssa Vuokkosille ennen reumalääkäriä. Onneksi menin sillä reumalekuri perhana pisti kortisonia turvonneeseen nilkkaan ja nyt onkin parin vuorokauden kestävä pakkolepo. Ulkoilu keppien kera.

* Paikallaoloissa istuminen ok.Paikalla makuussa Eca ei meinannut nyt sitten mennä maahan. Sillä on nähtävästi kaksi tapaa...joko vauhdilla alas ja loikka ylös tai ei kuunnella ollenkaan. Ärsyttää kun se on loistavassa kontaktissa eikä ole ollenkaan sen oloinen ettei menis maate. Pikkuinen muikkari ja sit alettiin kuunnella taas kunnolla.

* Kehääntulo niin kuin kisoissa ja putkeen kisamaisesti seuruu ja Z (i-m-s). Seuruussa ehkä aavistuksen liian edessä välillä ja kuplia. Mutta ei jäänyt. Z ja taas vasemmalle käännöksen jälkeen jäi pikkasen. Vilkaisin alas ja sit lähti uudelleen mukaan. Kuunteli kuitenkin asento käskyt hyvin. Voihan vinetto. nyt pitäis keksiä kuinka treenaan tätä. Oisko sillai, että teen ekan käännöksen oikealle ja molemmat ekat asennot ja sit vasemmalle käännös ja juoksuun? Palkka kun ottaa mut kunnolla kiinni.

* Ruutu vasemmalle. Merkillä ihmetteli teipin palasia, mutta ei käynyt haistelemassa niitä. Ruudussa alusta. Naksu maasta ja loppuun kävely. Kivasti sivulle.

* Luoksetulossa Eca on nyt sitä mieltä, että hän saa ennakoida. Suoria ja suoraan Ecan taakse vapautuksia. Näitä ois pakko saada tehtyä ennen koetta!!!

* Ohjattu vasempaan niin, että ruutu on oikean takana. Pieni valkea merkki hienosti! :-) Merkiltä kuitenkin lähti kohti ruudun edessä olevaa kapulaa. Pyssäsin ja kävin viemässä vasemmalle kapulalle. Hirmu bileet kun E otti kapulan ja "kiidettiin" yhdessä mun paikalle. Uudelleen ja nyt ei mitään ämpyilyjä. Christan neuvosta nyt näin vaikka saisin E ohjattua uudelleen. Ei saa oppia tekemään niin, että saa ensin lähteä väärälle!

* Metallihyppy oli aivan loistava. Katan pienellä kapulalla missä paksu keskiö.

* Tunnari oli myös aivan loistava. Nyt ei ole enää sitä varovaisuutta vaan tehdään innolla :-)

Kotona soffalta väännettävä kakeja ennen koetta.

HUHHUIJAAA! Nyt siis pari päivää tekemättä ja sit ois pakko saada jotain tehtyä + ainakin la on pakko pitää vapaata. Kääääääk, että mua jänittää se sunnuntain koe. Onnex Birgitta lähtee pitämään kädestä kiinni ;-)