Käytiin Eevan kanssa tekemässä treenit ennen mätsäriä. Kehä oli super vaikea. Testasin sen nimittäin ensin Hulalla ja sillekin tuotti hankaluuksia seurata ja mennä ruutuun. Siellä oli siis kaksi kehää, joiden välissä oli kulkuväylä. Kehät oli harjattu puhtaaksi ja kehien ympärillä oli nauhat. Tehtiin kaikki kehästä toiseen ylitäen samalla kehien välisen väylän.

* Seuruussa E oli aivan pöllönä. Se jätti perusasentoja tekemättä ja pöllöili muutenkin. Se oli kerta kaikkiaan jähmeänä...kuten kertoo sekin, että kun tökkäsin sitä poispäin niin kuin teen aina se kellahti kumoon jalat suorina. Ja sen jälkeen tietty aivan yltäpäältä kurassa. Sit tönin sitä kylkiin ja äijä huutaa ihan ku oisin pistelly sitä neuloilla. Sit se yhtäkkiä laukes ja alko pureskella mua. JES! Mielekiintoinen tää Ecan jäätyminen... MUTTA kun sain sen siitä tilasta poijes niin se akoi toimia paljon paremmin.

* Luoksetulon alussa ennakoi maahan, joka paljon parempi! Vauhti ei ollu mun mieleen, mutta stopit hienot.

* Ruutu  hitaasti laukalla, mutta meni paljon paremmin kuin Hula! Palkkasin E ruutuun ja jatkoin. Sivulle hyvin. Ruutua ollaankin väännetty vaikeissa paikoissa ja E uskaltaa lähteä hyvin vaikeisiinkin paikoihin.

* Tasamaanouto ja kapula lensi kehästä toiseen ja matkalla kapulalle E pyssäs kattomaan kiveä, mutta jatkoi matkaa. Palautus laukalla :)

* Kaket niin, että Eeva huitoi takana. SIis niin super upeat ettei mitään järkeä! Pienesti ottti häiriötä, mutta kuunteli. Muutama hassu kerta ollaan tehty tekniikkaa ja tässä tulos.

Voi kun saisin paketin kasaan jotenkin! Nyt on 14 päivää aikaa, huiiiii!

Jäätiin sitten vielä mätsäriin. Ihanaa oli turista ihmisten kanssa :D
Hula meni ja voitti vetskut, super mummeli! Bestis oli pennuissa ja se käyttäytyi ihan sika hienosti. Punanen nauha, mut ei sijoitusta. Irokeesi-Rölli ihastutti ja vihastutti kehän laidoilla. Tuomari tykkäsi punaisen verran, mutta ei sijoituttu enää lopussa. Mulla on ihanat hienosti käyttäytyvät mitsukat ja mä niin rakastan niitä!