Kotosalla ollaan joka tossu ja tassu

Lähdettiin Torreviejasta pe 12 aikaan, ajettiin Granadan kautta takas Malagaan. Sierra Nevadan vuoristoseutu oli kaunista, mutta kylmää! Oltiin Malagassa vasta pimeän tultua 19.30. Vitsit, se on iso kaupunki! Mä ajelin koko matkan ajan. Isillä ei ollut asiaa ratin taakse...hih! Espanjan liikenne on kyllä hurjaa, mutta äkkiä siihen tottui ja alkoi käyttäytyä samalla tavalla. Jos piti johonkin pyssätä, niin hätävilkut vaan päälle ja auto jätettiin siihen.

Lentokone oli myöhässä jo Suomesta lähtiessä eikä meillä ollutkaan kauheaa kiirettä viedä koiria ruumaa. Suomen päässä mä jouduin silloin antamaan koirat virkailijoille jo ennen passin tarkistusta, mutta Espanjassa kävin itse viemässä ne siihen autoon mikä vei koirat suoraan koneeseen. Pääsin siis paikkaan mihin ei normaalisti päästetä matkustajia. Koirat olikin paljon rauhallisempia Suomeen tullessa. Eikä niitä laitettu matkalaukkuhihnalle niin kuin Espanjan päässä!

Kone lähti Malagan kentältä 2 yöllä. Vieruspenkissä oli kiukkunen pikkuihminen, joka piti meitä tehokkaasti hereillä koko lennon ajan. Helsinki-Vantaalla erottiin sitten iskästä, joka lähti suoraan työmatkalle Houstoniin. Äiskän ja koissujen kera lähdettiin klo 10 ajemaan kohti Mikkeliä 6 pysähdyksen turvin. Mä olin niiiiiiiiiin väsynyt, ettei ole tosikaan! Kotosalla syöminen, koirien lenkitys ja nukkumaan. Kun on ollut valveilla 26h putkeen niin 16h unta ei ollut liikaa

Tänään olen sitten käynyt Satun luona aamukahvilla, hakenut Olivian kotiin ja kahlannut miljoona e-mailia läpi...huooh!

Kaikista mukavin e-mail ylläri oli kun Suomen Mittelspitz ry pyysi myös muista sijoittuneista kuvia eli

Vuoden 2010 TOKO mittelspitzit:

1. Hula

2. Rölli

3. Eca