Siis mun mielestä molempien koirien tunnari on jostain syvältä taas...prkle! No, nyt ollaan sitten molepmpien kanssa tehty kolme kertaa päivässä onnistuneet...en tiedä johtuuko jotenkin tosta pakkasesta, että hajut tuntuu huonommin vai mikä ihme. Nyt on kyllä kaksi päivää ja 6 kertaa tunnareiden jälkeen taas havaittavissa juuri se tekniikka jonka haluan ;o)

Hulan kanssa eka, olin käynyt viemässä taas kaikki kapulat valmiiksi paikoilleen.
* Ohjattua niin, että merkki oli idarin yksi kulma merkki. Eli halusin vahvistaa Hulalle sitä edessä olevaa merkkiä vaikka samanlaiset olisi molemmilla sivuilla. TODELLA upea, kertaakaan ei menny väärälle tötsälle ja palkka oli mega suuri ;o) Siitä sitten ensin vasen ja sitten oikean hakeminen...aivan superb :o)
* Tunnari hienosti!
* Luoksetulo oli jotain aaaaiiiivan mahtavaa! Ripeä laukka ja stop oli totaalisen upea. Hula pysähtyy niin, että se liiraa eka melkein maahan eli se on ihan takakenossa. Maahan se taas liukuu. Witsi hinkurat, vähäx oon ylpeä!!! :o)))

1781964.jpg

Röllin kanssa MALTTIA...joopa joo... ja muutama perkele.... siis ongelmahan tässä tuntuu olevan se alku. Miten ihmeellä mä osaan kisapaikalla saada sen sopivan vireystason kehään menoon? Jos meen kehään tekemättä juuri mitään on seuraaminen aivan perseestä...jos taas liikaa tahkoan seuraamista ennen kehää, kärsii sitten perusasennot....voi julmettu...onpas hankalaa. Noh, tänään sitten kokeilin ja vaadin. Rölli ei kyllä ollut ihan niin varma oliko treeni kauhean kivaa....ainakin aluksi oli kovin epäilevä katse.

* Seuraamisessa alkuun vaadin vaan pikkasen eli tehtiin samantien kentälle tullessa..voitte vaan arvata mitä se oli?! Noh, ihan pelkkää kohellusta. Tehtiin siinä pikkasen muuta välissä ja otettiin pidempiä pätkiä, jossa vaadin hiljaisuutta, keskittymistä ja täydellistä kontaktia. Okei, seuraaminen parani aivan huomattavasti, mutta mä en tykkää Röllin ilmeestä kun se tekee seuraamista näin. Se näyttää alistetulta... tiedättekö mitä tarkotan...korvat luimussa ja valmiina koko ajan menemään maahan. Mä haluan, että Rölli seuraa korvat pystyssä ja rinta rottingilla...kaikkeahan ei voi saada...mutta jos näiden kahden välistä löytyis joku kiva kultainen keskitie? No niin, tulihan tylytystä ja pohdintaa moisesta liikkeestä...
* Istumisessa VAADIN hiljaa keskittyneesti istumista. Onnistui juu, mutta sama homma kuin seuraamisessa...mä en tykkää Röllin ilmeestä :o/
* Ruutu, tehtiin siis jotain kivaakin Röllin mielestä. Otin vaan muutaman lähetyksen tyhjään ruutuun, stop ja maahan ja muutama eri mittainen makuu ja palkkaus naksulla. Toimii :o)
* Luoksetulo, mä meinasin saada oikeasti nauruhepulin. Teidän ois pitäny nähdä tämä. Rölli tuli oikein hyvällä ripeällä laukalla siirtymät, mieletön stop ja maahan tippui vaanimisasentoon ja upea sivulle.. ai miten niin nauruhepuli? Noh, mähän käytin tasan yhden käskyn "Röllitule!" ja kaikki loput Rölli suoritti aivan itsenäisesti. Miten niin koira oppii, kun sen kanssa jankataan jotain juttua. Tämä oli nyt kyllä parhaita luoksetuoja mitä Rölli on koskaan tehnyt, mutta kun munkin pitäis jotenkin osallistua siihen....sitten tehtiinkin vaan suoria ja kun Rölli ei enää itsenäisesti yrittänyt tehdä liikettä se sai pysähtyä...ja WAU olipa kertakaikkisen upea stop ;o)))
* Tunnari upeasti :o)
Rölli sai vielä lopuksi ulkoiluttaa patukkaa ;o)

1781978.jpg