Käytiin vetämässä Katja&Ruska ja Pekka&Rölli kisatreeni ja Hulakin pääsi taas tekemään ;o)

Siis huomattavaa parannusta oli tapahtunu molemmilla keskiviikosta! Toivotaan, että huomenna menee Askolassa yhtä hyvin jollei vielä paremmin!
Ruska teki ensin alon. Alussa hiukan hapuilua, mutta loppua kohden parani :o) Hienoa Katja ja Ruska ootte hyvä pari!
Pekka otti Röllin tosi hienosti ruotuun ennen liikkeitä ja sai sillä tavalla uskomattoman hienot liikkeet tehtyä. Hienoa Pekka ja Rölli!!! Vähänkö oon tyytyväinen teidän työskentelyyn! :o)

Hulan kanssa ruutu ja ohjattu molempiin suuntiin, luoksetulo, kaukoja ja metallihyppy
* Luoksetulo seisomiseen asti ja vapautus takapalkalle. Hienosti!
* Ruutu heti perään ensin oikealla niin, että luoksetulo merkit oli hyvänä häiriönä. Ensin merkille aivan sika hyvin ja siitä ruutuun tuhatta ja sataa. Yritti eka kerralla kaartaa vimosen luoksetulo tötterön luo (takapalkka), mutta kun karjasin "EI" ni suunta muuttu heti suoraan ruutuun...eli pientä kusetuksen makua Hulalta ;o). Otin ruudun oikealla muutamaan kertaan ja meni makeesti. Sitten Hula meni tolppaan kiinni muiden suorituksen ajaksi.
* Ohjattu ensin vasemmalle. Otin merkkiä muutamia kertoja niin, ettei Hula saanu mennä kapulalle...mamma kun palkkaa itsensä noudolla..hih! Kapulan vetovoima on kyllä mahdoton. Merkiltä lähetys kapulalle sairaan hienosti. Sitten oikealle, merkki pitkäksi ja oli jo menossa hakemaan vasenta kun annoin uuden käskyn "merkki", Hula palas kuitenkin merkille ja kaarsi upeasti oikealle kapulan hakuun. Otin vielä muutaman merkin niin, että kapulat paikoillaan.
* Ruutu vasempaan, vaihdoin vaan merkiltä toiselle ja kerroin Hulalle, että ruutuun ollaan menossa. Hienosti merkille (menee muuten ruudun merkille paljon varmemmin!) ja lähetys vasemmalle ruutuun. Hula etsi hienosti keskipaikan ja pysäytin ja palkkasin pallolla.
* Kaukoja aika läheltä. Maa-seiso siinä se liikkuu aika paljon eteen muuten pysyy hyvin paikallaan. Takapalkan kanssa vaan enempi pitäis tehdä.
* Metallihyppy vaikealla kapulalla...splääh ku mä en osaa heittää..koko ajan iha vinoon ja Hula ei meinaa löytää tota metallia. Löysi pienen etsinnän jälkeen ja hienot palautukset. Hulan hypätessä metalli osuu sitä aina silmään...auts.
Mamma on saanu paljon itsevarmuutta liikkeisiin ja tarjoaa liikettä tosi hyvin.

Ainii...mun koivesta pitää muutama sananen taas skriivata ;o) Oon ollu todella väsyny muutaman päivän ja nukkunu aivan hillittömiä määriä. Polvi on aika kuuma, mutta siihen ei juurikaan koske. Kipulääkkeitä joutuu ottamaan hiukan enemmän taas, että saa oltua kivuilta rauhassa. Oonkohan rehkiny vähä liikaa? No, huomenna onkin vuorossa sitten vaan kuvausta ja kannustusta ;o)

300684.jpg