Oltiin oikein porukalla kentällä. Minä hiukan tein Hulan, Pekka Röllin ja Katja Camin ja Ruskan kanssa.

Hulan kanssa otin ohjatun,ruudun,luoksetulon,tunnarin
* Ohjattu molempiin suuntiin niin, että haettava oli aina paljon kauempana. Tänään meinas Hula hiukan mennä merkistä ohi, joten sitä joutui vahvistamaan. Ohjaukset meni ihan nappiin. Hula osaa jo merkata sen ensin viedyn tosi hienosti :o)
* Ruutu molempiin suuntiin....oli hakusessa. Muutaman toiston jälkeen kuitenkin onnistui. Otettiin lähempää ihan vaan oikean paikan merkkausta ruudussa. Hyvin tarjoaa Hula liikettä ruudussa.
* Luoksetulon otin takapalkan kanssa maahan menoon asti. Vitsin hienot siirtymät! Vapautus siis maasta.
* Tunnari ollaan viimeksi tehty varmaan kuukausi sitten. Mulla oli kädet aivan totaali jäässä ja ajattelin etten saa mitään hajua tarttumaan. Hula teki kuitenkin upean etsintätyön :o)
Mammalla oli yber paljon virtaa ja kiva oli itelläkin tehdä ;o)

Pekka ja Rölli teki tänään eka kertaa koko avon läpi.
* Seuraamisessa Rölli oli hiukan vauhdikkaalla tuulella ja tahto loikkia, mutta Pekka örähti sille hiukan ni johan asettu. Kyllä silmä lepää kun kattoo niitten menoa :o) Pekka kun pystyy juoksemaan niin Rölli kiluissaan ja taas pomppii. Nyt onkin hyvä, että Pekka reenaa kun mä joudun vaan olemaan.
* Liikkeestä maahan on jotenkin Röllille vaikea juttu. Se tarjoaa istumista ja saattaa ensin mennä maahan, mutta nousee samantien istumaan. Pekka kokeili erilaisilla äänillä käskytystä ja sellainen murrosikäisen kiekaisu sai Röllin parhaiten maahan. Hienoja maahan menoja loppujen lopuksi.
* Liikkeestä seiso menikin sitten mielettömän hyvin heti ekalla.
* Luoksetulossa on hiukan hangattavaa. Pekka kokeili ensin niin, että antaa myös käsimerkin ja se toimikin. Rölli kuitenkin pysähtyi upeasti kun neuvoin takapalkan käytön. Kyllä tästäkin tulee vielä upea liike noille kahdelle :o)
* Nouto meni lähtemisen ja tuonnin osalta hienosti, mutta Rölli tipautti kapulan Pekan jalkoihin. Näytin sitten minkälaisia harjoituksia mä olin tehny Röllillä kotona. Eli Rölli istuu mun edessä muutaman metrin päässä ja kapula meidän välissä. Pyydän Rölliä tuomaan kapulan eteen ja silittelen sitä hiukan aikaa siinä ja otan kapulan alakautta käskyllä kiitos. Se onnistui hienosti myös Rölliltä ja Pekalta.
* Kaukot Rölli tunaroi ollessaan pirun innokas ja loikkiessaan asentoja eteenpäin. Lopulta hienosti :o) Meidän pitää hangata kotona noi kaukot kuntoon niin, että vaihdot onnistuu aina ekalla käskyllä.
* Hyppyyn Rölli ei meinaa lähteä eka käskyllä. Lopun liikkeen se kuitenkin tekee hienosti.
Hienoa Pekka ja Rölli! Mä luotan teihin kahteen ;o)

Paikalla makuu otettiin vikana niin, että Rölli ja Hula oli reunoissa ja Ruska keskellä. Rölli pysyy kyllä ku tatti siellä maassa vaikka Ruska lähti muutamia kertoja ja mä jouduin käydä nostamaan Hulan takas istumaan. Hulan perhana on nyt kekannu, että istumisessa voikin mennä maate. Tehtiin aikasta pitkä paikallaolo n. 6min. Rölli oli kyllä 10 edestä :o)

290201.jpg