...kirjoittamaan ;o) Treenaamassa ollaan käyty siis joka päivä, mutta kirjoottelut on jääny...hupsis!

Eilen oltiin Aptuksella. Meitä oli tosi vähän ja pystyin valtaamaan Röllin kanssa ekana koko kentän.
* Pääsin tekemään liikkurin kanssa ohjattua. No niin, kävi kuin aiemminkin... eli sillon kun mä vien kapulat ei mitään hämminkiä, mutta kun liikkuri vie... Selitellääs nyt vähän mitä tapahtui. Vahvistin merkkiä ja silti Rölli meni suoraan kapulalle...missä Pekka valmiina vahdissa. Sitten sain Röllin muutaman kerran upeasti ensin merkille ja lähetin hakemaan oikean, WAU upea nouto! Sitten tuli vasemman vuoro. Rölli hienosti merkille, mutta oli fiksannut itsensä oikeaan kapulaan. Pekka oli ottamassa sen pois, mutta sitten poitsu huomasi keskimmäisen ja vielä vasemman ja lähti tuomaan molempia. Tässä ollaan nyt sitten koiran kanssa, jonka noudon koulutukseen meni vuosi!!! Se hakee aivan kaiken. Rölli onneksi kestää nykyään jo kieltämisen eli mun pitää tehdä varmaankin kapulan noutamista ja pysäytänkin Röllin ennen kuin se saa ottaa kapulan. Tehtiin uudelleen vasen. Nyt varmistelin paremmin, että Rölli katsoo suuntaan mihin olen lähettämässä. Tulikin aivan mahtava nouto. Rölli tekee upeat banaanit :o)
* Rölli teki upean hiljaisen seuraamisen sairaan hienossa kontakstissa ja teki oikeasti töitä!!
* Liikkeestä istuminen vauhdilla taakse :oD
* Kaukokäskyt 20 metristä Rölli tyylillä eli UUUPEASTI!
* Tunnarissa otti heti oman ja toi pureskelematta. WAU!

Hula tuli sitten kun oli enempi porukkaa hallissa :o)
* Idari vauhdikkaasti, nyt sillä oli kivaa! Se kaahotti tyytyväisenä ja teki asennot sillai "tsap", mukaan lähdöissä otin vasta ennen kulmaa.
* Luoksetulo takapalkalla eka stop ja vapaa sitten otinkin kokonaan ja nami multa :o) WAU! Mä oon tyytyväinen Hulan työskentelyyn vaikka se tulee pikkasen liian hitaalla laukalla, mutta se tekee töitä ja tulee kaikki siirtymät samalla tavalla!!!!
* Kaukot 20 metristä lauta edessä. Lauta sen takia, ettei se pääsisi treeneissä koskaan tulemaan eteenpäin. Upeat vaihdot kerta kaikkiaan :o)
* Tunnari on tunnetusti tässä hallissa vaikea, joten tein ensin vain yhden tunnarin nostoa ripeästi. Palkka tuli vain, jos tunnari nousi maasta samantien. Äkkiä Hula hokasi sen. Tehtiin sitten oikea tunnistusnouto ja oma oli ekana. Hula teki hienon nenätyön ja Röllit eli nosti heti oman aikailematta :oD Hiiiano tyttö!!
Jaa-a, nyt menee kyllä TOKO kivasti molemmilla. Pitäis kekkailla taasen jotain erilaisia harjoituksia.

333869.jpg

Agiliitoa tänään heilujen kentällä Annikan kanssa.
Käveltiin reippaasti kentälle ja laitoin Hulalle esteiden kanto ajaksi loimen päälle.
Tällä kertaa olikin sitten pitkiä suoria ja vaikeita esteitä siellä välissä. Hula on kehittynyt kovasti ja tänään pystyin jo takaaleikkaamaan huoletta. Keppien eka väli tuottaa lähetyksissä ongelmia vielä, mutta ollaan menty huisisti eteenpäin :o) Harjoiteltiin myös suuntia niin, että lähetin Hulan eteen hypylle ja Hulan ollessa esteen päällä karjaisin joko "vasen" tai "oikea" näyttäen samalla kropalla suuntaa. Juma sillä on joko silmät selässä tai sitten se on oppinu noi suunnat. Tälllä kertaa näkyi Hulan putki hulluus...ne imee kuin musta aukko. Kisoissa pitää olla tarkkana ettei se vaan saa silmiinsä putken suuta ;o) Ihanaa!! Kisoihin on vielä 1,5 viikkoa aikaa...hiihhiiiii!!

344891.jpg