Ja taas omalla kentällä ;o) Viikko melkein välissä kun on pitänyt vähän liikaakin kiirettä noitten kisojen järkkäilyssä..... Kentälle raahatuivat Kata & Paavo (Hgin Piirinmestarit -06, -07) & Tatzi, Annika & Eelis & Veeti, Paula & Kelmi ja tietysti Pekka :o)Hyvät oli reenit...pikkasen lopussa tuli kylmä kun kastui ja nyt onkin kiva flunssa iskeny...kääk!

Hulan kanssa ruutu,luoksetulo,metallihyppy,ohjattu,tunnari
* Ruutu kokonaisena ensin...sika hienosti :o)))) Ja sitten Lenstun tyyliin palkka kippoon ja läpi juoksuja.
* Luoksetulossa Hula ennakoi aivan sikana. Muutaman kerran jälkeen kuitenkin saatiin vauhti takaisin. Pari kertaa lopussa palkka lentäääää. Aikasta näyttävät pysähdykset.
* Metallihyppy on kylllä kiva juttu Hulan mielestä. Intopiukeena se narisee tossa jalkaa vasten ja on aika vaikea saada hiljaiseksi millään konstilla...
* Ohjattu meni aivan persiilleen :o((((( Hula teki jotain ihan omia käännöksiä eikä menny kunnolla merkille.. Sain onnistumaan viimeseltä, mutta eihän sen näin pitäny mennä just ennen kokeita...
* Tunnari on onnistunu nyt mun omalla hiellä hajustettuna parhaiten. Hula haki tosi varmasti oman. Se nappas kapulan heti kun haistoi sen omaksi!

Röllin kanssa jäävät,ruutu,noudot,luoksetulo,kaukot, hyppy
* Jäävät; maahan Rölli tippui ;o) Seisomaan ei oikein jääny kunnolla ni sitten tehtiin palkan kanssa auttauen ni johan pysähtyi kuin seinään.
* Ruutu ekalla kerralla Rölli tyhjään ruutuun ja heitin sille pallon. En siis pysäyttäny kehuin vaan kun Rölli osui keskelle ruutua, jolloin se luonnollisestikin pyörähti ympäri ja pallo lensi :o) Sitten namikupin kanssa EVL malliin kaksi kertaa molempiin suuntiin lähetys. Taitava ukko!
* Noudot; tasamaa noutoa lelulla auttaen palautusta nopeaksi, toimii! Hyppynoudosta Rölli tykkää eniten, joten se meni oikein mallikkaasti. Metallin Rölli noutaa parhaiten...hmmm...upeaa ei voi muuta sanoa!
* Luoksetulo ekalla kerralla ilman palkkaa ja käsimerkillä pysäys. Sitten muutaman kerran niin, että palkka lentää taakse.
* Kaukoja niin, että Pekka seisoi takana sontsan kanssa...Rölli ei välittäny ollenkaan. Tein 10 metristä ja vapautus tuli istu-seiso jälkeen. Se siis tällä hetkellä meidän voin osa-alue. Tuntuu onnistuvan mallikkaasti jo tuolta oikealta matkalta!
* Hyppy on vaikea...tai siis saada Rölli pysähtymään esteen toiselle puolelle niin, että se istuu esteen takana eikä sivussa....

Lentsun kurssista oli oikeasti paljon apua mun koirien kanssa...Rölli tuntuu olevan aika lähellä bortsua mittelin vaatteissa koulutuksessa ja herkkyydessä. Pitää itsekin vaan muistaa tehdä Hulallekin harjoitukset tarpeeksi helpoiksi ja kivoiksi. Mä vaadin siltä kuitenkin ehkä liikaa!


328043.jpg