Meitä oli paljon tänään, vettä satoi ja oli hyvät treenit...En jaksa nyt alkaa sen kummemmin kirjottelemaan. Kiitos kaikille mukavista treeneistä ja Pekalle taasen suuren suuret kiitokset avusta :o)

Hulan kanssa ruutu, tunnari, idiootin istumista
* Ruutu oikealle lelun kanssa. Luoksetulo merkit lähellä...eikä haitannu yhtään. Toisella kertaa menin palkkaamaan Hulan ruutuun. Hienoa, en tehny sit enempää :o)
* Tunnari on nyt rikki :o((( Hula arpoo ihan mitä sattuu, tuijottelee mua välillä ja tuo ekan mikä on edessä...ggggrrrr! Hajustin sitten kapulaa oikein kunnolla, että sain vaan Hulan etsimään oikean ja onnistuihan se pitkän yrittämisen jälkeen...taidan ottaa Hulallakin muutaman kerran sen laudan kanssa.
* Idiootin kaikki jäävät, mutta istumista hangattiin. Vika nyt siis mussa! Mä meen aivan kipsiin kun tiedän istumisen olevan seuraavaksi! Hidastelen ja vaihdan rytmiä. Kävelin siis ilman koiraa muutamia kertoja niin, että Pekka käskytti ja mä sanoin "istu". Kun se sujui niin otin taas Hulan mukaan. Nyt vaan ite rauhassa kisoissa ni kaikki menee putkeen :o)

Röllin kanssa seuraamista ja jäävät isossa ryhmässä, ruutu, nouto, kaukot
* Seuraamista ison jengin kanssa...halusin saada Röllille varmuutta tehdä vaikka ympärillä on muitakin. Jäbä onnistui tosi upeasti. Hitto, että se kyllä tekee kivasti! Tehtiin voittajan mukaan, käännöksiä paikallaan yms..
* Jäävät putkeen taasen isossa porukassa. Rölli kuuntelee ja jaksaa keskittyä selvästi kauemmin. Hieno mies :o)))
* Ruutu eka niin, että se näki ku Laura vei kupin. VIUH! Se oli Rölli pölli ;o) Toisella kerralla niin, että puolessa välissä takastulo matkaa Rölli näki ku Laura vei kupin ja sitten käppäiltiin merkille asti ja lähetin maantiekiitäjän matkaan. Laura oli ottamassa Rölliä vastaan ruudun vieressä. Eli se ei tullu mun luo syötyään namit vaan jäi ruutuun ja pääsin vielä palkkaamaan ruudussa olemisesta ;o)
* Nouto on kadonnut...arghhh! Just ennen kisoja! Apuuuwa! Nyt tehokuuria sisällä. Rölli tuo kyllä, mutta hitaasti..melkein kävellen..
* Kaukot...jojomies yllättää ;o) Mulla takapalkka ja jäbä sinkoili joka vaihdossa taaksepäin.. Noh, kunhan kokeissa nyt vaan tottelee joka käskyä.

762064.jpg
SM TOKO 07. Kuva: Niina Pahula