Tänään kävin eka tuukkalassa ja sitten rämälässä kouluttamassa. Ihanaisesti oli kerrankin aikaa eikä ketään missään, jäin siis koulimaan omia elukoitani.

Eca pääsi ensin tekemään hyppyä. Näppärästi jäbä osaa jo hypyn käskyllä ja seisahtuu suolapatsaaksi esteen toiselle puolelle. Hieno mies Normi noutoa niin, että Eca odottaa sivulla ja saa vasta luvan perästä lähteä noutamaan. Pikkasen pitkät piuhat. Eca vaan istua nakotti sivulla ja kun ei mitään tapahtunu mun käskyn jälkeen päätteli, että tartis varmaan tehrä jotain. En ole vielä ottanut loppuasentoon asti vaan ihan vapaamuotoinen palautus Tunnarin tein ympyrässä niin, että Eca oli 10 m odottelemassa vein kapulat ja palasin tekemään pyörähdykset sivulla ja lähetin etsimään. Etsi käskyn Eca jo osaa ja lähtikin hippulat vinkuen etsimään. Taas hieno nenätyö ja oikean palautus vapaamuotoisesti...hih! Sitten vaan mellastettiin vinkulelun kanssa.

Hula tekikin tänään pisimmän pätkän. Me tehtiin sen kanssa keppejä "väärältä" puolelta ensin itekseen ja sitten liitettynä putkesta tuloon. Helpommalta puolelta tehtiin keppejä niin, että molemmissa päissä oli putki. Hienosti hula kuuntelee ohjeita. Tehtiin myös esteen takaa kiertoja. Tiina pääsee sit huomenna testaamaan sainko mitään hulan päähän

Rölli kurttaili ekan 15 minsaa pallon kanssa välillä putkeen ja välillä keskitolpan kiertoja mihin oli liitetty stoppeja ja kaukokäskyjä. Kylläpä poitsu tykkäs...tää tais olla sellasta agitokoa Kun miekkonen oli juoksutettu ihan läkähdyksiin tein tunnarin....ja voi pojat! Röllin elämän upein tunnari! Kyllä on pitotreeneistä ollu hyötyä. Röllin naamasta näki palautuksessa, että se mietti omaa suutaan koko ajan ja SE SUU PYSYI HILJAA JA KIINNI!!! JEEEEE!

Käytiin lopuksi pellolla hernerokkasumussa kävelemässä. Ei meinannu nähdä varpaitaan kauemmas ja pelotti vaikka kello oli 16.30! Oli niiiin aavemaista ja hiljaista..hui!

Nyt mä alan opettaa tolle Ecalle ihan uskoon kosketusalustaa. Taidan ottaa sen nauhalle, jos vois vaikka käyttää hyväkseen jossain koulutuksessa