Tein Hulalla EVL:n läpi kisamaisesti. Lämmittelin ensin niillä liikkeillä joilla ajattelin, että tartteis eli idarin seisominen (voitteko kuvitella Hula tarjoaa muuten istumista!), kakejen ekat nousut ja luoksetulon stop.
* Seuraminen hyvää :oD
* Idari...wautsi wau ;o)
* Luoksetulo...hohhoijaa...Hula ei muka kuullu mun eka kutsua vaan mätkötti maassa. Tuli kuitenkin toisella käskyllä ja laukalla. Stoppi ihan hyvä. Seuraav siirtymä hyvää laukkaa, mutta stoppasi uudestaam seisomaan. Toisella maahan. Sivulle suoraan....paras koko luoksetulossa ;o)
* Upeasti pienelle punaiselle merkille. Ruutuua kohti ensin miljoonaa, mutta huomasi sitten maahan jätetyt ohjatun kapulat ja suunnisti niille. Joopajoo.... epämääräistä haahuilua, mutta sain sen ruutuun ja hiukan puhuttelin.
* Ohjatun merkille upeasti! Ennakoi Pekan käskyn ja komensin takas merkille. Upea nouto ruudun puolelta :o)
*Metallihyppy lähti ölähdyksellä, mutta nouto oli waudewille :o))
* Tunnareille meni hippulat vinkuen ja suorastaan kääntyi ilmassa kun huomasi porhaltaneensa kapuloista ohi. Hieno :o)
* Kakeissa halusin varmistella ennen kisaa ja jätin esteen lankun varpaitten eteen. Aivan sika hienot vaihdot ja Hula oli peruuttanut 3cm!!!!!! JEEE!
Palautusreenit heti perään eli luoksetulo ruutu. KOvistelusta oli apua sillä tällä kertaa molemmat meni aivan kympillä :oD Mun pitää nähtävästi siis taas tehdä kisapaikalla myös nämä ennen oikeaan kehäänmenoa!

Rölli teki vähän jotain, mutta suuriimmaksi osaksi se perhana juoksi...otti irti kadotettuja päiviä...ääh!
Hula pääsi vielä agiliitämään...oli kivaa, mutta säkkipimeää. Ei kamalasti uskaltanu porhaltaa ;o)
Huomenna uudestaan ;o))))

1847208.jpg