No niin, tänä aamuna pääsin siis suhtkoht hyvin sängystä ylös eikä tartenu ottaa vahvempia särkylääkkeitä, joten suuntasin autoni nokan rämälää kohti innoissani

Nyt kun on tullu ilmotettua noi vanhemmat mitsut kokeisiin on pakko alkaa taas reenata tosissaan..heh! Mietin siinä matkalla kenet otan ensin. Päädyin onneksi Rölliin sillä mikä onkaan mukavampaa kuin vääntää ensin se vaikeempi ja sitten se joka jo osaa. Viimesimpänä tietty se innoikkain rehellinen putkiaivo, joka ei tiedä miksi tekee, mutta tekee kun on niin perhanan kivaa Viime kerroista viisastuneena otin paperia ja kynän mukaan ja kirjoitin aina muutaman liikkeen jälkeen mitä tapahtui. Sisällä hallissa tein seuraamisen, idarin, metallihypyn, tunnarin ja kaket. Molemmilla siis ensin tää pätkä. Ulkona tein luoksetulon, ruudun ja ohjatun. Kenttä oli tosi hyvässä kunnossa nyt kun lunta oli pikkasen satanu. Eca teki viimesenä koko ALOn...heh! NO okei teki se tunnarin ja ruudunkin ku tuntu niin keposelle 

Rölli

* Seuraaminen; taas niin, että sanoin vaan valmistelevan "sivu" käskyn ja muuten ihan hiljaa. Rölli oli innoissaan ja tarjosi peppua mun jalan taakse. Hieno Rölli! Mun pitää muistaa kävellä erilailla R kanssa eli alottaa aina käännös oikealla jalalla niin sillon se ei irtoa! Täyskäännös ja oikealle kääntymisen on herkkiä. Askeleet hiljaa ja napakasti!

* Idari; hyvät suorat asennot, mutta mukaanlähdöissä tahtoi älähtää, joten niitä pitää harjotella liikkurin kanssa. Tein kulmat pysähtymällä käännös vasempaan seis. R kyllä tekee paremmat kulmat ku H, mutta alkaa kaahottaa idarissa monesti. Lapa pysyy säären kohdalla, mutta peppu elää omaa elämäänsä kanittamalla välilllä lavan kohdalla

* Metallihyppy; voi perhana! Ääääh ja splääh! Rölli hyppää ihan jees toiselle puolelle ja nappaa kapulan hyvin, mutta takaspäin hyppyä ei tee vaikka ois suorassa linjassa. Mikäs tässä nyt on? Tehtiin muutama pelkkä takaspäin hyppy ja pallolle vapautus. Ei parane tämän koiran kanssa paljoa tällasia tehdä kun alkaa heti ennakoida vapautusta. Vika hyppis meni hyvin!

* Tunnari; WAAAUUUU, niin Rölli tyylin kuin vain voi! Lujaa kapuloille, pikahaistelu ja heti oma suuhun ja nyt vielä pikapalautus PUREKSIMATTA!!!! JEEEE RÖLLI RULES!

* Kaket; istu-seiso-maa-seiso-istu-maa. Rölli on ihan PROOOO! Sika upeet! Ei muuta kommentoitavaa!

Sit vaihto Hulaan

* Seuraaminen; tein aika pitkän kaavion, koska H alkaa hiipumaan aina loppua kohti pitkissä seuruuksissa. Nyt se imi jalkaan kiinni ja teki niin näpsäkästi kaikki käännökset, pysäykset ja askeleet! Minkäännäköstä irtoamista tai hiipuilua ei ollu ja H teki tarkkaa työtä

* Idari; vitsit mä inhoon tätä liikettä ja oisittepa nähny H ilmeen kun sanoin "idari"...sen häntä laski. Nytpä siis tehtiinkin kiva idari, mä rynnistelin kauheeta vauhtia ja annoin käskyt vaan sillon kun se oli melkeen haukku huulilla. Kylläpäs sillä oli kivaa ja H kuunteli tarkkaan kuitenkin mitä asentoa pyysin.

* Metallihyppy; WAAAAUUUUUUUUUUUU!!! H teki sen taas, aivan sairaan hieno, vauhdilla kapulalle, nopsa otto, vauhdilla takas ja tikkusuora pa

* Tunnari; mikäs tähän tyyppiin on mennyt? Aivan super tunnari Hulalta...se teki Röllit, upea pikku mamma!!!

* Kaket; i-s-m-s-i-m H teki kivan rauhallisesti ja seiso-istu taaksepäin oikein kunnolla...JIIIHAAA!

 Siirto takas Rölliin ja ulos

* Luoksetulo; ou nou, molemmat pysäykset veny varmaan kahdella mitalla mikä on R paljon! Tein sitten takapallolle seisomista ja maahan asti. Tais olla hiukka ruosteessa vaan nuo pyssäykset..heh.

* Ruutu; voihan venäjä! Merkki on aiiivan per...stä. Hinkattiin sit merkkiä vaikka kuinka paljon palkkaillen, että onnistui. Pitänee ottaa taas kosketusalusta muistutus tästä jutusta. Yhden kokonaisen ruudun oikealla tein ja se olikin upea!

Röllin jutut oli tässä, en tehny sillä ollenkaan ohjattua, koska R oli jo merkki treenistä ihan puhki. Tietääpä mitä tämän pojan kanssa on hagattava! 

 

 Takas Hula...olin ihan hiilenä siitä Röllin merkistä ja H luimisteli...voi käääk! Ottaako se noin paljon mun mielialoista tällei vanhempana?

* Luoksetulo; H vaan istui vieressä kun pyysin maahan. Sitä sitten muutama kerta palkkaillen ja löytyihän sieltä se tippuminenkin. Tuli vaan mieleen, että tällä tavalla se tekee idarin jälkeen monesti koetilanteessa. Rauhotteleekohan se mua istumalla kiinni jalassa? Sit kun päästiin alkuun niin sujuihan se. Eka seisominen meni lukkojarrutuksen takia maan kautta seisomaan...hassu mamma! Palkkailin viimetteex muutamia kertoja taakse sekä stopista että maasta. Tää on nyt pysyny aikasta kivana!

* Ruutu; merkille miljoonaa ja UPEA stoppi! Ruutuun H vauhtia eli singeri siellä veti niin kovaa, ettei ois erottanu etupäätä takapäästä jollei ois nähny mihin suuntaan se liikkuu  Upea stoppi ja maahan ruudussa. Sivulle tullessa H törmäs mun kengänpohjaan. Siis voitteko ymmärtää? Koira on niin pieni et rintakehä tömähtää jalkapohjaan kun se tulee takaviistosta sivulle...voi elämä 

* Ohjattu: merkki taas kerran super! Oikealle ensin ja meni keskimmäisen kautta, sain H kääntymään pelkällä ei sanalla oikealle kapulalle. Vein oikean sitten kauemmas sivulle ja hieno nouto. vasen oli supr upea kokonaisuus!

Hiiieno Hula! Katotaa mitä tapahtuu kun treenaa enempi. Toivottavsti ei mikään hajoa ja jatkuis vaan tällei kivasti!

 

 Viimeisenä, muttei vähäisimpänä teki Eca Vecara.

* Seuraaminen; on sitten tullu opetettua tämä nuori herra tarjoamaan takapuoli jalan taakse. Kivaahan se on, jos pystyis ite kävelemään. Alussa E oli niin jalassa kiinni, että kun otin vasemmalla eteenpäin sen takapuoli kipehti mun jalkojen väliin kiinni oikeaan pohkeeseen. Ei perhana! Kun sit jonkun aikaa seuruutettiin niin alkoihan E sit hiukan hellittää ja seurata kunnolla. Sitten toinen mikä on nyt hakusessa on täyskäännös oikeaan. E osaa täyskäännöksen paremmin vasempaan. taidan sitten thedä sen kokeessa. Oikealle käännös onneksi onnistuu hienosti eikä mitään tietoa kuplista kun pysyy jalassa kiinni. Tehtiin ensin ihan ALO seuraa ja sitten väännettiin askeleita ja käännöksiä ettei ois jääny ihan tylsäksi. Pitää varmaan tehdä ennen koetta muutama remmiseuraakin...kääk!

* Liikkeestä maa; tää on E mielestä kiva juttu. Se tekee samanlailla ku H eli jos vilkasen vähänki alaspäin se tippuu maahan.. asento on suora ja E pysyy rauhassa odottamassa.

* Luoksetulo; voi hitsi kun on jänskä tällanen 15m ja suoraan sivulle...hih! E tekee sen kyllä kauniisti vauhdilla jka suoraan pa lopussa!

* Seisominen on vielä hakusessa sivulta. tehtiin tänäänkin suoraan edestä, mistä se onnistuukin upeasti sillai jarrutus ja etupää alaspäin

* Hyppy; voi taivas toi koira hyppää tautisen kaukaa ja jysähtää esteen päällä käääntyen samantien niille tassunsijoilleen seisomaan esteen toiselle puolelle! WAU sanon minä!

* Luoksepäästävyys; Piia tuli tekemään agia ja pyysin morjestamaan Ecaa. Eca pysyi hienosti sivulla vaikka näki, että se haluis mennä pussailemaan ihanaa ihmistä. Hieno Ecsu

* Paikallamakuun E teki kun mä korjailin tötsiä pois ja Piia rakenteli agirataa. Kerran se lähti, mutta aikaakin oli menny varmaan 10 minsaa enkä ollu muistanu vahvistaa ollenkaan. Pieni 4 min paikallamakuu vielä ja kävin vapauttamassa. Hiieno mies!

* Tunnari; sisällä vielä ennen ku korjasin pois. WAUUU! Mikä pikku mies! Se tekee niin Röllimäisesti, ainut, että E ei pureksi ja tekee himpun verran rauhallisemmin.

* Ruutu; namikipolle 30 metristä joku 5 kertaa ja kovaa. Kiva lopetus tän päivän reenille