Anteeksi saamattomuuteni...ollaan Röllin kanssa treenattu kisakuvat silmissä ja tänäänkin poika toimi oikein kivasti....MUTTA... ei noi sen murtuneet jalat taida kestää tällasta treenausta..voi kökkö. Ihmettelinkin miksi se tollai ärmentää Ecalle, mutta kyllä sitä tekee iteki mieli äristä jos jalkoihin koskee. Voi Rölli raasua!

Tänään tehtiin siis kisatreenit. meitä oli paikalla Tiina& Zara, Pirjo & Lissu & Rino , Eeva & Tempo ja Arto & Iines. pyöritettiin kehää sillai, että paikalla oli aina ilkeä tuomari joka hiippaili ihan koiran takana ja vieressä kovaäänisen liikkurin antaessa käskyjä. Jokaisella oli aikaa valmistautua omaan suoritukseensa yhden koiran verran. Ihan sika hyvät treenit ja saatiin tosi hyvin esille kisajännitys ja koirissa kisoissa esiintyvät "jäätymiset".

Röllin kanssa ruudusta poikki. Paikallaolot meni ok, ainut et istumisessa Rölli nosteli välillä vasenta etusta ja nyt tiedän syynkin...siihen sattui. Perhanan koira kun se ei näytä treeneissä muuten et siihen koskee

* seuraaminen oli Röllin mielestä ihan kamalaa kun tuomari hiippaili melkein kyljessä kiinni eli tällaista harjoitusta se todellakin tarvitsisi enemmän. Ihan kivaa seuraamista paikoin.

* Idarissa tämä idiootti teki oikein kunnon mokan. Seisominen hyvä, oli ottanu paremman asennon jossain vaiheessa. Istumaan Rölli oli tipahtanu heti käskystä ja mä tyhmä olin kattovinaan varjosta et seisoo ja kävin komentelemaan...no niin ja Rölli raukka meni ihan sekaisin..voi mua idioottia! Maahan hyvin.

* Luoksetulossa annoin ekan käskyn liian hiljaa ja Rölli lähti tulemaan kovin epävarmasti mua kohti lisäten koko ajan vauhtia. Pyssäs hyvin seisomaan. Maahan ois voinu mennä nopsammin. Hyvä sivu.

* Ruudun merkki hieno. Ruutuun kovaa ja tipahti hyvin maahan ,mä pyssäsin vaan aika lähelle etureunaa...pitäs muistaa Röllin kanssa, että se pysähtyy kun pyäsytän sen... Mitä mä sanon aina muille? Luota koiraasi! Ja mitä mä teen ite? En luota...niinpä. Sivulle vauhdilla ja heti oikeaan paikkaan.

* Ohjattu vasempaan. Hieno merkki, tässä oisin voinu pyssätä taas nopeammin... kun Rölli sitten juoksee vaan eteenpäin niin kuin pitäis.. Hakuun käytin isoa kroppa apua eli käänsin ensin kropan ja sitten käsky. Hieno nouto ja sivu!

* Metallihyppy, raasu petteri hyppäs toiseen suuntaan ja ihmettelin kuinka se pyrkii kiertämään ja mä tyhmä viel hyppyytin sitä edestakas ja toiseen koski varmaan ihan kamalasti laskeutuessa.

* Tunnari lopun pureskelua lukuunottamatta hieno.

* Kaket on Röllillä hienot. Rölli seurasi tarkkaan tuomaria ja liikkuria, mutta keskittyi mun käskytykseen upeasti. Hieno poika Rölli

 

 

Hula sai tehdä vikana ja Eeva tekikin meille oikein kunnon koktailin. Kiitos Eeva

* Metallihyppy, liikkuri kun sanoo "saa heittää" niin siihen pitäis lisätä mun kohdalla vielä, että "...jos osaat.." Siis metsku lähti niin upealla kaarella ylöspäin, että olin ihan varma ettei mene esteen toiselle puolelle. Se kuitenkin laskeutui just toiselle puolelle ja mun viisas pikku koira suoritti tehtävän mallikkaasti vaikka joutui ponkkaamaan paikoiltaan. Upea Hula

* Kakeissa Hula tuli seiso-maa eteenpäin. Seiso-istu meni taakke kun ensin alkoi suorittaa. Tää oli jo aikamoinen työvoitto ton koiran kanssa!

* Seuraaminen oli kunnon EVL seuraa kun Arto pääsi käskyttämään. Hula meni hienosti, jos ei oteta pieniä "ällölätäkkövoikotostamennä" himmailuja huomioon. Ei tartenu kuitenkaan lisäkäskyjä vaan seurasi taas kerran urhoollisesti, voi pikku mimmiä kun on hieno!

* Ohjattu vasemmalle eli Hulalle se vaikeampi. Kapula oli idarin keskellä ja nouto oli upea! Merkki ois voinu olla nopeampi. Hulalla käytin myös isoa kroppa apua.

* Idarissa Hula teki upeat asennot, taas tarkistin istumisen (hölmö!). Seuraamaan lähdöt oli ihan kammottavia sillä Hula singahti mukaan ennen aikojaan...pitäs varmaan oikeesti harjotella?

* Ruudun merkille haukulla (UPS!), ruutuun kovaa. Meinasin pyssätä liian ajoissa, mutta annoinkin Hulan korjata paikkaa syvemmälle. Stoppi hyvä ja maahan hyvin. Sivulle vauhdilla ja oikeaan paikkaan.

* Luoksetulossa hyvä vauhti, hyvä stoppi ja maahan hyvin. Varasti peppu pystyssä sivulle. Mukava vauhti ja meininki Hulalla!

* Tunnari on hajalla....ÄÄÄÄÄK ja KÄÄK! Hula meni tunnareille ja niiden taakse ja tunnareille ja taakse. Hula ei luottanu omaan nokkaansa. Autoin viimesellä ja Hula toi oman. Käytiin lenkillä ja tein tunnarin kolme kertaa asvaltilla onnistuneesti. Voi kökkö, miksi aina joku liike hajoaa kun saa toisen valmiiksi?

Hula on hieno mamma ja jaksaa yrittää aina vaan ja aina täysillä