Yöllä oli ollu pakkasta, mutta nyt paistoikin aivan ihanasti aurinko :o) Tuli oikein kunnon hiki ;o)
Ensi alkuun roudasin vaan kepit ulos, siis sen 6 pätkän vaan. Harjottelin ensin itekseen takaperin ohjausta molemmilta puolilta ja sitten otin Hulan messiin. Alkuun Hula yrtti pingistellä joka välistä pois, mutta reenien lopuksi kepit onnistui sutjakkaan molemmilta puolilta (taukoa ekasta harjoituksesta joku tunnin verran!). Mä oon niin laiska reenaan noita vaikeita et oikein hävettää.. :o/

Paikalle tuli Pekka, Niina, Minna, Katja ja Annika. Roudattiin siis pikkasen lisää esteitä. Kolme hyppyä välistävetäen siitä rengas, putki ja keinu. Jahah, rengas tuottaakin ongelmia Hula kun haluaa hypätä sivusta. Pähkäilin siinä itekseen, että kummajaistako keksin siihen. Tulin kotiin ja luin opusta, joka neuvoi laittamaan hypyn siivekkeet siihen sivuille. Ensi kerralla rengasta sitten näin ;o)
Hula alkaa olla jo kiva ohjata oikealtakin puolelta :oD

Ettei totuus pääse unehtumaan niin vaihdettiin TOKOon. Lämmittelynä otin luoksetulon stopin takapalkalla ja idarin seisomisen heittopalkalla.
* Luoksetuloon olin todella tyytyväinen. Hula tuli siirtymät laukalla ja teki pysäykset napakasti :o)
* Merkille hienosti. Ruutuun miljoonaa ja ylläri pylläri siellä oliki namia ;o) Tehtiin vielä ihan lopuksi kokonainen ruutu, jossa kävin palkkaamassa Hulan makuulta ja sitten sivulle tulosta.
* Ohjattu oikealle mallikkaasti. Ei mitään moitittavaa!!!
* Idari oli wautsi wau!
* Tunnarille lähti taas haukulla :o( Se joutuu sen aikaa odottelemaan ja keräämään virtaa kun liikkuri vie kapulat, et se vaan pääsee suusta... Tunnari muuten upea!
* Metallihypyssä hiukka sama. Tää vaan kerää virtaa ja sitten pääsee potsahdus suusta.

Kiitos kaikille reenikamuille oli kiva päivä :o)

344891.jpg