Huomenna startataan Hulan kanssa sitten lemmikkimessujen yhteydessä Myyrmäki hallissa. En mä tiedä oonko ihan kajahtanu tai jotain...Ajattelin, että saadaan harjoitusta matolla työskentelystä hirveässä älämölössä...nääs Turun karsintoihin tähdäten ;o)

Mentiin Pekan kanssa heilujen kentälle ällöttävässä vesisateessa. Otettiin vaan hyppyjä, putket, rengas ja kepit. Halusin päästä tekemään vaan niitä keppejä vaikeista kulmista kun tullaan vauhdilla. Oih, se on vaikeaa! Sitten kun tämä immeinen on ollut ehkä pikkasen laiska eikä ole opettanut Hulalle kepeillä etenemistä kun on ite koiran vasemmalla puolella...mutkumutku... Eniways treeni meni kivasti ja innolla odotan huomista starttia, joka tulee olemaan vaikeampi kuin eka. Ai miksi? No siksi, että nyt pitäs mennä paremmin ja Hula vaan koko ajan oppii menemään itsenäisemmin esteille ja tekee siksi vääriä esteitä välillä...höh! Hulalla oli taas kivaa ja aina kun tolla karvapallerolla on kivaa niin mullakin on :oD

Rölli sai tehdä vähän tokoa lopuksi;
* Seuraaminen meni kivasti, mutta taas on tullu ääntä jostain..voi pylly!
* Tunnari menikin sitten pari kertaa ihan sinne minne valo ei paista. Kauhea vauhti ja se vaan otti suuhun ekan mikä sattui kohdalla olemaan... Huomaa, että ei olla tehty tunnaria piiiitkään aikaan! Tein pari liikettä välissä ja uudelleen tunari ja onnasihan se vihdoin upeasti! :o)
* Luoksetulo eka stoppiin asti ja vapaa taakse. Sitten kokonaan, Rölli hiukkasen ennakoi Pekan käskystä. Kävin laittamassa Röllin siihen mistä se lähti ja loppu meni hyvin ;o)
* Kaukoissa Rölli vahti koko ajan taaksepäin josko Pekalla ois palkka. Hangattiin sitten hetki hommaa haltuun. Onnistui hyvin lopulta...mutta kylläpä otti häiriötä takana olevasta ihmisestä!!!!
* Liikkeestä istumista ensin liikkeenä, joka meni hyvin. Sitten otettiin vielä istumistä niin, että jalat ei liiku milliäkään mihinkään. Jouduin muutaman kerran käydä sanomassa ja laittamassa jäbä uudelleen oikeaan asentoon!
Jahah, Rölli ei oikein tänään toiminu...sain kaiken onnistumaan, mutta en ekalla kerralla niin kuin olisin halunnut..höh!

Nyt alan sitten henkisesti valmistautua huomiseen...HUUUUUIIIIH!

1863614.jpg