Käytiin eilen Tiinan ja Virpin kanssa otavassa vetämässä reenit. Hula teki EVLn läpi. Kaikki muut onnistui, mutta idarissa H tarjosi koko ajan istumista, noh onpahan oppi mennyt perille nyt mä vaan toivon, että pölypallon into ja osaaminen on samaa tasoa tän viikon löördaagina. Kun tokot oli tokoteltu mentiin kunnon joukkorytinällä metsälenkille -> mun pölypallot; hula, Rölli ja Eca, Tiinan hoffi Zara ja Virpin sheltti poika Jazzi. Kyllä mettä ryskyi kun tämä kokoonpano veti siellä...hih!

Oltiin tänään sitten aamupäivästä Niinan kanssa MAHlla. Mä tein Hulalla idaria, joka on nyt tosi kadoksissa..yhyy! Kakejen seiso-maa-seiso-maa-seiso-maa-seiso-maa.............laatikossa. Se on nyt se kakejen vaihto mikä on huono enkä oo sitä muuten saanu muutettua kun pölypallo on niin nopea liikkeissään. Tunnarissa Hulalla on liikaa vauhtia, mutta tehdään joka pv ennen kisaa niin eiköhän se taas asetu

Rölli teki ensin ohjatun ruudun puolelle. Eka kerralla R kaahasi keskarille, mutta iski jarrut pohjaan kun kielsin ottamasta. Pieni kuuntelu hetki ja ohjaus uudestaan kapulalle ja sieltä löytyi se mikä pitikin tuoda. Toka kerralla upea nouto! Ruutu oikealle ja vauhdilla keskelle ja maahan tippuminen. WAU! Luoksetulossa seisominen aivan sairaan upea, mutta maahan jäi ensin vajaaksi. Pientä tuunausta ja siellä pötköteltiin vauhdilla.

Eca teki seuraamista, joka tuntuu olevan tällä hetkellä pikku ukon lempiliike ja varsinkin käännökset vasempaan ja sivuttaisaskeleet. En halunnu, että se lerputtaa peppua musta posipäin niin sain sitten sen tekemään töitä liikaakin mun jalkaa vasten ja taakse. Alku tuntuu kuitenkin kivalle  Kakeja about metristä ja nyt Eca taas kuunteli ihan huipusti ja teki kivoja vaihtoja. Sivulla maahanmenon E tekee mittelimäisesti liuúttamalla takapuolta taaksepäin, nyt se on kuitenkin edistynyt ja menee suorassa maahan. Niina teki sitten meille tunnarin, joka onnistui hienosti. Pientä piuhojen yhdistelyä on vielä lähdöissä. Ecan mielestä kun kaikista paras paikka on sivulla ja kontaktissa...siitä kun saa parhaiten ja helposti ja nopeesti palkkaa...hih mikä mies! 

Lopuksi mentiin taas pellolle tällä kertaa mukana mun pölypallot ja Niinan bc:t Mira ja Aida. Vauhtia ei puuttunut...eihän noi pölypallot pysyny perässä kun bortsut lähti juoksemaan, mutta kivaa tuntui kaikilla olevan