Oih ja voih miten iiihana kevät päivä tänään olikaan :oD Tehtiin aamulenkin jälkeen muutama ruutu harjoitus tuossa kotopihalla ja onnistui Röllillä ylläri hyvin!

Pekan nappasin aptukselle mukaan taas tuosta matkalta! Kiitos Pekka avusta :o)

Röllillä osa liikkeistä ja vahvistaen.
* Seuraaminen oli aivan HUIPPUA! Siis mikä yhtäkkiä tuli? Rölli oli aivan hiiren hiljaa. Katoin jo välillä alaspäin, et onko se edes siinä sivulla enää. Voisko olla, että se mitä tehtiin ennen ois auttanu???!!!?? Päästin Rölli juoksemaan kenttää ympäri patukka suussa ja tein liikkeestä istu ja luoksetulon seisomisen. Siitä alotettiinkin sitten suoraan seuraaminen. Jaaa-a? :o?
* Liikkeestä istuminen vauhdilla taakse :oD
* Luoksetulossa Pekka vei palkan kun Rölli oli lähteny liikkeelle. Vapautin maahan menosta.
* Ruutuun kävelin palkkaamaan. Tehtiin muutama ruutu 10 m niin, että Rölli menee heti oikeaan paikkaan ja käppäilen palkkaamaan. Vitsi...wau!
* Tunnarissa Rölli otti oman, mutta pudotti ja tarkasti vielä muut ja otti sitten oman suuhun.
* Kaukoissa ei meinaa nyt onnistua maa-seiso. Muut upeasti ja palkka tuli Pekalta takaa ;o)
Sitten Rölli sai namiskuukkelia vielä reilusti :o)

Hula muutama liike vahvistaen
* Seuraaminen ihan huippua tänään. Tosi hyvät perusasennot. Paikalla käännös vasempaan mun pitää muistaa tehdä niin, että astun oikealla eteen enkä vasemmalla taakse!!!
* Idarissa autoin istumisessa ja hiton upeat jäävät siis :oD
* Luoksetulo samalla tavalla ku Röllillä eli Pekka kävi laittamassa takapalkan kun Hula oli lähteny tulemaan mua kohti! Vapautus maasta.
* Ruutua Hula ei pystyny lähetyspaikalta jostain syystä merkkaamaan, mutta sen ollessa merkillä syttyi lamppu ;o) Ältsin hieno. Maahan käskyn pitää olla aika matala!!!!
Tehtiin vielä muutama maassa pysymisharjoitus ruudussa eli Pekka huutelee käskyjä ja mä käppäilen ja käyn välillä palkkaamassa. Hyvin alkaa malttaa :o)
* Tunnari ihan siiiiika hieno!!!
* Kaukot Hula teki taas hyvin 25m. Seiso-maa ja istu-seiso se tulee pikkasen eteenpäin, mutta paaaljon parempi ku joskus aikoinaan!
* Ohjattu ekaksi vasempaan. Se oli paha! Oven ikkunasta tuli sellanen leveä valokiila suoraan linjalle mistä Hulan piti mennä "läpi". Merkki oli pikkasen huono, koska Hula oli sitä mieltä, että se valokeilan pää on merkki... hula meni kuitenkin toisella käskyllä merkille ja siitä miiilettömän upeasti hakemaan. WAUTSI WAU! Ei voi muuta sanoa! Ohjattu oikealle niin, että ruutu taas nenän edessä. WAUTSI WAU tästäkin!!!! Uskomaton mammukka!!!
Siite vähä reviteltii patukalla :oD

Mulla on aivan mielettömät koirat ja mä rrrraaakastan niitä kovin :o)

417624.jpg