Meinasin jäädä ulos, mutta kun oli toi Timon auto ni menin sitten taas purinalle sisään... Siellä oli jengiä ku pipoo, mutta onneksi väheni ja pääsin viimeseltä itekseen reenailemaan :o)

Röllin kans kaukot,luoksetulo,tunnari
* Kaukoja hangattiin läheltä. Maa-seiso alkaa onnistua oikein upeasti jo pidemmästä matkasta eli n. 7m! Tehtiin muutama helppo sarja eli maa-istu-seiso-maa ja vapaa takapalkalle.
* Luoksetulo palkaten molemmista. HHhhhhhrrrrrrr ;o)
* Tunnari ei meinaa nyt ottaa tuulta allensa. Mietin siinä pääni puhki, että mitä kokeilisin vielä, että malttaisi haistella. Levitin kasan n. 30kalikkaa ja oma. Rölli haisteli alkuun hyvin, mutta herpaantu ja nappas viereisen. Raavin skalppiani ja ajattelin kokeilla sitä viimeistä oljenkortta eli laitan pieniä lihapullan palasia oman ympärille. Rölli nuuskutteli kovasti ja syöpötteli pullaset pois ja otti oman ja toi mulle hyvin tyytyväisen näköisenä :o) Hitsi ku jäbä osaa haistella se ei vaan jaksa tarpeeksi kauan. Sitten se toinen mutta...kokeissa tunnari tulee muitten noutojen jälkeen...kääk!
Alkuun on aina pakko ottaa pieni rauhoittava seuraaminen ja tehtiin sinne sekaan myös istuminen. Rölli tekee kivasti töitä vaikka agiesteet kolahtelee ja koirat möykkää niin, ettei meinaa ajatuksiaan kuulla... ;o)

349329.jpg

Hulan kanssa agitokoa ja kivaa oli :o)))
Tein rataa, jossa oli loppujen lopuksi ensin 4 hyppyä sellasessa kaaressa, rengas, U-putki, puomi, 2 hyppyä, kepit, keinu ja suoraputki...Väleihin olin tunkenu peruuttamista, seuraamista molemmilla puolilla ja kaukokäskyjä. Hula rakastaa tätä! Kuka sen veis kisaamaan? Vai pitäskö mun vaan ite mennä kokeilemaan?
Noh, nyt ei tarte pikkaseen aikaan sitäkään miettiä, koska Hula alkoi just äsken tiputtaa! Suuntana siis miehelä ;o)

317554.jpg