Molemmat kisakoirat treeneissä. Hienosti jaksoivat aina odottaa omaa vuoroaan tekemään.

Hulan kanssa luoksetulo, ruutu ja tunnari:
*
Luoksetuloa otettiin aika läheltä, en jättäny Hulaa makaamaan ihan vaan odottelemaan menin vähän matkan päähän ja pyysin tulemaan kohti "tule tule" pyynnöllä. Sitten sanoin "stop" ja makkara lensi samalla kädestä. Tuli muuten hienoja pysähdyksiä :o) Tehtiin aikasta monta toistoa...ja Hula innoissaan olisi tehny enemmänkin. Otettiin muutama maahan menokin samalla makkara taktiikalla. Tässä kävisi kyllä pallokin, mutta tein nyt makkaralla.

* Ruutu oli tooosi vaikea! Itsekään ei meinannu nähdä koko ruutua eikä nähny kyllä Hulakaan. Toivottavasti ei tule tällaista pohjaa missään vastaan. Siis ruskean värikäs matto kirjoituksilla mitkä on vedetty teipillä yhteen..kääks! Sain Hulan ruutuun muutaman kerran hienosti, mutta itsellä oli sellainen epäusko, että taisi se haitata enemmän kuin maton väri ;o)

* Tunnistusnouto kapula oli ollu mulla vain vähän aikaa ja tehtiin aika kauas. Hula haisteli tosi hienosti ja toi oman, mutta aikaa meni paljon. Hula tarkasti kasan vaikka kuinka monta kertaa ennen kuin otti oman.Toinen tunnari tehtiin hiukan lähemmäs ja kasa oli iso. Hula lähti mun viereltä jo tosi hitaalla laukalla ja katto ihan selvästi isoa kasaa, että oho..pitäskö mun löytää oma tuolta? Hula teki hienosti nenätyöskentelyä ja toi oman paljon nopeammin! Hieno tyttö :o)

Röllin kanssa seuraamista ja luoksetulo:
*
Otettiin ensin vaan seuraamisessa yhden ja kolmen askeleen pätkiä. Ihan vaan sillä, että sain Röllin rauhoittumaan. Toimii! Seuraamista pieniä pätkiä suoria ja paljon käännöksiä. Rölli pysyi upeasti kiinni jalassa oikealla kohdalla.

* Luoksetuloja otettiin muutama käskyllä "Rölli sivu". Jätkä lähtee kuin tykin suusta ja suoraan sivulle kuin raketti. Kata sano, että tuli hienosti tosta takakautta, ettei siis kierähtäny ympäri ennen kun oli menny mun jalan ohi.
Upea pikku mies tuo Rölli :o)
290153.jpg