Oltiin eilen Nurmijärvellä. Katja oli kisaamassa Ruskan kanssa ja saivatkin odotetun tuloksen ALO 185p., 1-tulos, KP ja 2./14 sija! Upeeta työtä Katja! :oD Pekka oli meidän kyydissä henkisenä tukena ja auttelemassa, kiitos Pekka! :o) Kata tuli Paavon ja Tazin kanssa jännäämään Katjan & Ruskan suoritusta.

Mä tein Röllin kanssa rauhottumistyötä koko avoimen luokan ajan. Oltiin melkein kehänauhassa kiinni ja Rölli joko makasi tai istui sivulla hiljaa. Joka välissä kun kehässä ei kukaan tehnyt töitä ni tein aina yhden liikkeen. Rölli toimi upeasti ja osasi rauhoittua mallikkaasti. Röllistä saadaan vielä hiljaa upeasti toimiva koira kunhan suuremmat virtaset lähtee ja saa tasaantumaan ;o) Mä oon niin ylpeä pojasta!
Tehtiin viereisellä beachvolley kentällä pieni seuraaminen ja tunnari. Rölli haisutteli tosi upeasti vaikka kapulat oli uponnu syvälle hiekkaan ja piti nenä työntää hiekan sisälle saadakseen kapula! Ruutu tehtiin sitten vasta alokasluokan jälkeen jolloin Rölli alkoi olla jo väsynyt...ei...ei siltä vauhti lopu, mutta keksittymiskyky!!!!! Tää harjoitus toi todella hyvin esille sen rajan millon loppuu kyky keskittyä työhön. Alusta Rölli on liian vilkas ja pienen lämmittelyn jälkeen se on parhaimmillaan. Se jaksaa todella pitkään, mutta sitten kun tulee väsy ni kaikki tehdään huitaisemalla eikä kuunnella mitä asiaa mulla on...

1038777.jpg