Herrajestas sentään. Mä sain tänään ihan kauhian kipinän. Se sai alkunsa ensin siitä, että varattiin Katan kanssa reissu Ruotsiin kisaamaan 22-23.9. Ja sit viimeinen leimahdus sattui tänään kun Lentsu sano perustavansa oman ringin.

Ei siinä auttanu muuta kuin mennä reenailemaan ;)
Tänään oli vuorossa ohjattu, kaket ja seuruu.

Hula:
- Ohjatun merkki lentäen joka kerta. Ensin oikealle ja H kaartaa keskimmäiselle. Siitä stop ja uudelleen ohjaus. Uudestaan hieosti. Vasen onnistui niin upeasti! 
- Kakeissa H tartee muistuttelua kun  ollaan eläkeläisen kanssa vaan pidetty hauskaa ;) Se kun on saanut tarjoilla mitä vaan. Noh, tehtiin naksulla vaihto ja palkka. Ensin H vaan vaihteli asentoja ennen kuin sain sen odottelemaan asennossa. Muistissa on onneksi uudelleen opetettu tekniikka :D
- Seuruussa H estää, poikittaa, hyppii...no jaa, ainakin sillä on super kivaa :)

Eca:
- Ohjatun merkit hienoja! :) Pikkasen helpotin kun viimeeksi tehtäessä pyrki koko ajan keskimmäiselle. Nyt siis haettava oli puoli välissä ja kyllä pikku poika hyvin tekee :)
- Kaket on E juttu! Tein sille 20m vaihto, naksu ja palkka eli kävelin edestakas aikasta monta kertaa. Yhden vaihdon meinas ennakoida ja siirty 10cm taaksepäin.
- Seuruu ei oo ihan niin hyvää ku haluisin. Perusasennot on hyvät, mutta suorilla edistää ja leviää sivulle. Kontakti kuitenkin pysyy hienosti. Tähän tarteisin apuja!

Jaahah, siinä ne tällä erää..
Mittelspitzien rotumestaruus on 9.9 Paimiossa ja siellä pitäis esittää parastaan ennen Ruotsin reissua.