Tänään tehtiin kaikki läpi ja olikin pitkät treenit. Rölli oli aivan puhki kun lopetettiin.

-> Seuruun paikka alkaa olla valmis...taas. Vaadin R etujalat mun kantapään alun kohdalla ja lapa mahdollisimman lähellä jalkaa. Satu katto eilen ja sanoi, että R ottaa ensin hyvän asennon, mutta mitä pitempään se joutuu kenottamaan niin se lörähtää. Paino siirtyy vasemmalle etujalalle ja koko asento katoaa. Tässäpä onkin sitten pulma. Millä saan R pysymään lapa jalassa kiinni ja mielummin löyhempi kontakti ylöspäin?

-> Seuruu liikkeessä menee jo huomattavasti paremmin. Vaadin mahdollisimman tiivistä melko takana olevaa seuruuta. Käännökset ja suorat paranee koko ajan, JES!

-> idarin asennot pysyy rauhassa ja suorassa nyt kun R seuraa taaempana. Mukaanlähtöjä hiljaa ja kulmat vaatien kunnon seuruun.

-> Luoksetulon pysymiset paremmat. Katse pysyy jo paremmin mussa. Stoppi ei vielä niin hyvä kuin haluaisin. Maa on hieno!

-> Ruutu oikealle on ihan rikki vieläkin! R tahtoo jostain syystä tehdä sen kaaren ja menee sisälle sivusta. Tänään tehtiin töitä oikein olan takaa, että R menee suoraan etutötsien välistä ja onnistuihan se...vihdoin!

-> Ohjattu oli itkun paikka, eikä tällä kertaa "ei tää ikinä onnistu" itku vaan ilon itku Tänään sain onnistuneen noudon sivulta asti molempiin suuntiin!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Tehtiin ensin toistot merkin ja kapulan välistä, merkiltä ja viimeiseksi sivulta. Mä niin toivon, että saan tän nyt näin toimimaan! Sittenhän sen oikeasti näkee kun joku vie kapulat, koska R kuumuu.

-> Metallihyppy toimii JO! R odottaa hiljaaa kun heitän ja hakee näpsäkästi ja palauttaa just siihen perusasentoon mitä ollaan nyt harjoiteltu.

-> Tunnarikin meni ja onnistui! Tässäkin pääsi itku! R on sika makee kun se keskittyy!

-> Kakeissa R sähelsi eikä malttanut pysyä annetussa asennossa. Maltti ja kuunteluharjoituksia tehtävä.

Tämän päivän treeni oli onnistunut suurelta osin. R on aivan ihana ja kykenee nähtävästi keskittymään ja olemaan hiljaa

Hula teki luoksetulon, ruudun, tunarin ja kaket ihan sika makeesti! Ihana pieni pippurinen mummeli 

Eca juoksi tossulle luoksetuloja tehden muutaman stopin. Ei vielä tarpeeksi vauhtia mua kohti...argh, kuin tää pystyi menemään näin rikki?

Ruutu suoraan oli aivan super hieno!

Tunnarissa jouduin antamaan kaksi "etsi" käskyä. Kun Eca sitten lähti oli nenätyö upeaa ja palautus sivulle ihan pro!

Hyppynoudossa Eca ei ottanu katsekontaktia. Yritin siinä odotella ja E lähti menemään. Huikkasin perään "hyppyhae" ja loppu liike olikin hieno palautuksineen. Auttakaa joku kenen koira passivoituu kieltämisestä! En siis kieltänyt E sen takia, että se olisi passivoitunut uudella yrityksellä.

Meidän ongelma on siis kieltämisen jälkeen jatkaminen. Ja mun kieltäminen on sellainen, että sanon "ohoh".

Noh, saan E irti tilastaan teettämällä tempun ja sitten jatketaan.

Kaket oli aiiiivan mahtavat!!!

Noh, tällastahan tää sitten on, toinen käy ylikierroksilla ja toinen lakkaa tekemästä..

 

Birgitta sen taas sai filmille...Eca pääsee kovaakin halutessaan