Aamulla aikaisin käytiin reenaamassa ja jäi multa kirjottelematta eilen ku me oltiin koko loppupäivä äiskän kans Ikealla :o)

Hulan kanssa merkki, seuraamista, hyppy,idiootti ja tunari
* Merkkiä pallon kanssa, kutsuen ja näyttäen..ihan vaan helposti, että saan vahvistettua sitä
* Seuraamisessa Kata käskytti. Joissain kohdissa Hula irtos jonkun verran, mutta seuras kuitenkin hienosti ja nyt tuntuu, että noi perusasennot alkaa tulla jo hyvin.
* metallihyppy kenkkana kapulalla...ei tarvitse kuulema kokeissa suorittaa tollasella risalla kapulalla. Otin kuitenkin reeneissä vaikeammalla...onpahan kisoissa helpompi! Hula tekee tän kyllä upeasti aikailematta!
* Idiootti kaikki meni hyvin ja aika pienillä äänillä. Kulmat oli huonot ja voisin edelleenkin ottaa Hulan mukaan myöhemmin.
* Tunari ekalla TAAS pyllylleen! Toisella Hula lähtikin jo rennolla laukalla ja selvästi ihan sillä mentaliteetilla et nyt etsitään. Toivotaan, että se on kokeissa aina siellä loppupäässä ni Hula on rauhallinen!
Hirviä hiki! Pitää muistaa kisoihin ottaa lippis jollei ilman päähinettä mene. Ulkona oli kuitenkin -20 astetta pakkasta!!!

Röllin kanssa AVO
* Seuraaminen hienosti hiljaa ;o)
* Jäävät muutamaan kertaan upeasti.
* Luosketulossa Rölli ei pysähdy kunnolla, jos ennättää ottaa kunnon vauhdit. Kokeessa tarttee ottaa varmaan tästä 8 ja antaa molemmat merkit. Tehtiin muutama kerta pallon kanssa pysäytykset. Hankaamista on.
* Kaukokäskyt hienosti. Mä palkkasin naksulla kaikki vaihdot! Käsimerkkejä ei saa antaa liian voimakkaasti tai Rölli sinkoaa itsensä istumaan katon kautta ;o)
* Hyppy upeasti!
* Nouto melkein luokse. Hangattiin sitä aika paljon ja vielä kotona illalla.
Huh huh! Mukava halli, toivotaan vaan, että tästä on ollu apua!

359517.jpg