Viime viikonloppu meni perjantaista sunnuntaihin Loviisan ydinvoimalan alueella valmennusrenkaanleirillä. Saipa taas Jonttelta hyviä neuvoja niin, että pää pursuaa  ideoita Kiitos kaikille mukavasta leiristä!!

Tänään oli sitten ihan pakko lähteä testaamaan kaikkea tuonne lyskan kentälle. Ihan tällee äkkiä laitan suurin piirtein mitä täytyy alkaa tehdä. Eli Hulan kanssa EVL läpi ainakin kerran päivässä ilman palkkaa. Ja tämä pitää tehdä niin, että niistä liikkeistä tulee Hulan mielestä se palkka. Muut liikkeet varmasti onnistuu upeesti, mutta se idari.. noh katsotaan. Tänään EVL läpi riekuttaen ja äänellä kehuen. Kivasti onnistui ja sitten lopuksi tein vielä kuuntelutreeniä eli lähettelin Hulaa eri asioita tekemään ihme paikoista. Se oli ensin ihan äimänä, mutta innostui kun tajusi mitä tehdään.

Rölliltä mä vaan vaadin ja tehtiin ilman palkkaa. Vitsit se on hyvä! Mä oon ollu liian kiltti sille. Se tykkäs aivan sikana tosta kuuntelutreenistä ja teki paljon paremmin kuin Hula. Tein ensin siis EVL:n läpi ja vasta sitten niitä kuunteluita. Noutokapulan kanssa sitä hetsaus + kiinnipito ja kapulan heitto ja stoppaus just ennen kapulaa sit uudelleen noutokäsky ja mulle palautus. WAU miten upeesti Rölli kuunteli!

Eca teki seuraamista saman kaavion kun meillä oli pääsykokeissa leirillä...hiisi, että pikku ukko tykkää! Jäävät; maahanmeno on Ecan mielestä tosi ihana. E vaan plätsähtää maihin käskystä. Seisomisen se jarruttaa paremmin ku Hula!! Seisomiseen vielä kestoa. Luoksetulo KOVAAAAAAAA! Jumatsukka E tulee hiukan liiankin kovaa kun helposti suhauttaa ohi kun ei kykene jarruttamaan.Ruutu on Ecan mielestä ihana kun sinne saa juosta niin miljoonaa. Tänään otin ekaa kertaa ruutua kokonaisena liikkeenä ja ensimmäisen ihmettelyn jälkeen ( maahan meno oli tahmee) onnistui hienosti!

Voi jes, että on hienot koirat!! Ainiin ollaan me tehty koira-zeniä kotona. Rölliltä onnistuu jo jäävät sillai, että kiskon sitä pois asennosta. Se vaan pistää vastaan ja pysyy hievahtamatta!!!