Vitsi pääsin Katan siivellä purinalle ja meillä oli 1,5 tuntia aikaa ja koko purina :o)

Hulan kanssa luoksetuloa,ruutua,kaukot,ohjattu,seuraamista
* Luoksetulo meni ihan päin honkia ensin! Hula ei lähteny liikkeelle vaan yritti jäädä mahdollisimman lähelle namia. Muutamia suoria ja taas kokeilin. Hidastaa hidastaa..höh! Suoria ja saatiin loppujen lopuksi muuatma aivan upea luoksetulo :o)
* Ruutu oikealle. Merkilee hienosti, mutta ruutu oli hukassa ja jouduin vahvistamaan paljon. Onnistui lopulta.
* Kaukot 16m..vaikea itsekseen nähdä liikkuuko. Paikoillaan se oli ainakin pysyny :o))))
* Ohjattu vasemmalle. Merkille taas hienosti, mutta kun annoin käskyn hae...mamma vaan tuijottaa mua, että anteeksi mitä? Vahvistin sitten kapulaa ja onnistuihan se.
* Seuraamista muutamien täyskäännösten voimin

Röllin kanssa luoksetuloa,kaukot,seuraamista,jäävät,nouto
* Luoksetulo ensin lyhyemmältä matkalta. Rölli tulee hauskasti sillai loiks loiks etujalat tököttäen ;o) Muutama upea pysähdys!
* Kaukot Kata Röllin takana ja käänteli sellasta kahisevaa juttua. Meinas Röllin mielenkiinto olla kokonaan siellä. Istumaan liian hitaasti. Pitää palata taas auttamaan koiraa enemmän!
* Seuraamista Katan opastuksella. Pientä edistämistä, mutta muuten upeasti :o) Kata  kokeili kanssa...sano, että Rölli on makee ;o)
* Jäävät; maahan taas hienosti. Seisomisessa autoin Rölliä paljon, että sain huippu pysäykset.
* Nouto nouto nouto...huoh! Nyt on ongelmana myös lähteminen...vasta toisella käskyllä eikä kapula tule vieläkään sivulle. Noh, tässä on mulla sarkaa vielä ja paljon!