Kiitos kaikille ihanista viesteistä ja voimasäteistä :o) Tippa linssissä niitä lueskellut...
Eilen illalla vedin aamua varten yödropit, että pääsin ylös sängystä...ja sitten ennen kouluttamaan menoa vetäsin coctailin, että pystyin seisomaan 3h kentällä. Kyllä auttoi ;o) Oli kiva päästä kouluttamaan ja sitten ite kisaryhmään vielä reenaamaan..hih!

Röllin kanssa tehtiin ennen koulutuksien alkua Pekan tunnareilla. Oma oli mulla kainalossa hetken. Kapulat oli ringissä. Rölli meni rauhallisella laukalla ja haisteli tosi upeasti. Myös palautus oli upea :o)

Seuraaminen ryhmässä, eka Rölli hiukan ihmetteli muita, mutta paransi loppua kohti ihanaisesti.

Kaukokäskyt 10m niin, että Pekka käskytti Röllin takaa ja Röllin molemmin puolin oli isot koirat. Rölli teki melkein täydellisesti! Takapalkka vaan veti jätkää aika paljon.... Noh, kisoissa ei ole takapalkkaa, joten ei varmaan peruuta....

Noudot; metallinouto kapuskan mä heitin eka ihan ties minne...Rölli haki kuitenkin hyvin. Tein vielä uudelleen ja Rölli toimii! Hyppynouto oli tosi vauhdikas ja tarkka. Ihan mieletön ukko :oD

Luoksetulossa Rölli tuli kuin tykin suusta. Se pysähty ku seinään, mutta lähti tulemaan uudelleen ennen mun käskyä. Maahan tetsaus ei onnistunu yhdellä käskyllä. Tein vielä seisomisen ja maahan menon niin, että kävin palkkaamassa siinä paikan päällä. Jätkä kyllä pysähtyy aivan sairaan upeasti! :o)

Ruutu, ekaksi tyhjään ruutuun lähetys. En pysäyttäny tarpeeksi ajoissa ja Rölli oli yli. Sain sen kuitenkin pysähtymään ja maahan se meni vasta kolmannella käskyllä. Perhana tota pitää vahvistaa tooodella paljon. Muutama lähetys namikupille ja sitten halusin Röllin jäävän sinne ruutuun odottamaan lisänamitusta.Voi venäjä, nyt tuntuu, että taas ilmennyt uudenlaisia ongelmia. Esim. jos Rölli seisoo ruudun edessä ja annan käskyn "ruutuun" se tuleekin mun luo...äääh! Noh, namikupilla auttamista vaan enempi. Pitää kyllä myöntää, että Röllillä on ruutu jo nyt paremmin hanskassa ku Hulalla! Oppia ikä kaikki ;o)

1052843.jpg