Maanantaina pidettiin vapaa päivä, mitä Rölli ei voinut ymmärtää ;o)
Eilen tiistaina sitten mentiin taas aptukselle reenailemaan.

Hulan kaivoin eka autosta ja nyt siis "sähän pysyt" harjoituksia.
Ajattelin vaihtaa Hulalle luoksetuloon takapalkan takaisin se kun tuntuu toimivan paremmin :o)
Tehtiin siis niin, että Pekka käskytti meitä ja sillä välin kun Hula eteni mua kohti kävi Pekka laittamassa namikipon lähtöpaikalle...vähäx olin savolainen ;o)
Tein alkurutiinit "taka" näyttöineen. Hula tuli hyvällä laukalla mua kohti ja "stop" käskystä hieno pysäys! Siitä taas upea laukka mua kohti ja maahan -> VAPAAAAA..ja Hula tuultakin nopeammin takapalkalle.

Kutsuin Hulan mun luo ja sillä välin Pekka otti luoksetulosta namikipon pois ja vei ruutuun kissanruokakipon.

Lähetin Hulan merkille ja vasemmalle ruutuun...pientä haahuilua ensin, mutta vauhti kiihtyi loppua kohti ja voi vitsi, että kissan ruoka oli hjyvää ;o)

Tehtiin pari kertaa vielä ruutu kokonaisuudessaan. Hula nousi istumaan ja sain aika kovalla äänellä käskeä sen takaisin maahan. Se yritti rynniä pois ennen aikojaan. Pekka huuteli provosoivasti "kutsu" ja "käsky" ja mä vielä hyppelehdin minkä jaloistani pystyin. Hoplaa, johan alkoi löytyä pitoa maasta. Hiiieno tyttö :oD Enemmän maltti harjoituksia tarttee toi Hulakin nähtävästi!!!

1309366.jpg

Rölli kävi kierroksilla vapaa päivän takia........ Otettiin ekana siksi seuraamista. Kehuin ja palkkasin namilla hyvin ja rauhassa tehdyistä käännöksistä ja tietty hiljaisuudesta askeleissa. Upeaa työskentelyä!

Idiootti upeasti kaikki jäävät! Rölli oli paljon rauhallisemmin nyt kuin normaalisti istumisessa...hmmm!

Luoksetuloa lämmittelin pallon heitoilla. Pekka käskytti sitten oikein provosoiden koko luoksetulon ja Rölli toimi upeasti! :o)

Ruutu kissanruualla...olipas herkkua. Otettiin sitten vielä lähempääntä ruudun keskikohdan etsimistä. Pikkasen tuottaa vielä vaikeuksia. Sitä hangattava enempi.
Kävin näyttämässä ruudun takalaidalla ja lähetin Röllin ruutuun. Stoppasin ja palkkasin pallolla. Tehtiin vielä muutama maassa pysymisharjoitus vaikka liikkuri sanoisi "kutsu". Vaikeaa tuntuu olevan...

Tunnarissa Rölli teki töitä, mutta hätääntyi ja viimoselta nappasi vaan kapulan ja toi.
Hajustin sitten toisen kapulan lihapullalla ja nyt Rölli haisutteli ja toi oman JA TÄLLÄ KERTAA EI AINUTTAKAAN HAMPAAN JÄLKEÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEEEEEEESSS!!! :o) Vähänkö olin happy happy!!! Tähän oli hyvä lopettaa ja hillua :oD

1303992.jpg