Moikka taas! Luulitte varmaan, et mä en treenaa enää ollenkaan ;o) Me pidettiin muutaman päivän tauko ja pakko oli vähän tehdä jotain ennen ku mun kisaryhmä alko.

Röllin kanssa hyppy, nouto,luoksetulo,jäävät,kaukot,ruutu
* Hyppy olikin taas Röllistä mega kiva juttu se oli menossa koko ajan loikkimaan.Hienoa!
* Nouto otettiin muutamaan kertaan eteen. Kapula putoaa kyllä vielä helposti, mutta tulee kuitenkin tuohon :o) Sitten oli ihan pakko ottaa yksi hyppynouto ja se meni täysin nappisuorituksena..wau! Jätkä rulaa!!!
* Luoksetulossa vaan pysäykseen asti. Vahvistelin paljon!
* Jäävät otin neliössä ja meni totaali upeasti.
* Kaukot...splääh...mikä siinä istumaan nousemisessa oikein mättää? Maassa tuntuu olevan liimaa. Palkkasin sitten heti ekasta istumisesta.
* Ruutu otettiin 20 m yhden kerran lelun perään.

Hulan kanssa luoksetulo,ruutu,ohjattu,idiootti,metallihyppy
* Luoksetulossa vaan seisomaan asti, maahan Hula tetsaa vähän liiankin hyvin. Hula tekee ihme kiehkuran pois tötsien luota eli se juoksee oikealle kaartaen..hmmm..kumma juttu.
* Ruutu vasemmalle. tein sen vahvistaen ensin merkkiä ja sitten ruutua kutsumalla. Muutaman kerran oikea liike ja pallolla vapautus. Lähtee nyt taas vasemmalle paremmin....Tekee samanlaisen kiehkuran juostessaan ruutuun kuin luoksetulossa...Pitää alkaa seuraamaan, ettei vaan ole kipeä mistään ja sen takia kiemurra vai onko se niitä Hulan omia päähänpistoja :o)?
* Ohjattua ensin vasempaan sillai, että vein kapulan kauas vasemmalle. Merkki meinas hukkua Hulalat siinä innossa kun oli menossa kapulalle. Kutsu merkkejä muutamia. Vasemmalle meni jo taas upeasti. Otin muutaman vielä oikealle. Sinne paljon paremmin. Hula nappaa vasemmalla olevan kapulan takakautta ja oikean edestä.
* Idiootti vaan käveltiin kerran läpi.
* Metallihyppy hienosti :o)
Nyt ois sitten taas tiedossa muutama hallivuoro ennen kisoja. Alkaa taas jännittää pikkuhiljaa...aaarrghhh!

448579.jpg