Röllin ontuminen vei jotenkin jalat alta, mutta oon mä silti Hulaa reenannut ;o)
Viikonloppu nyt meni tietty Suomea kannustamassa Vantaalla. Suomi teki sen taas!!! PM joukkue kultaa ja kaikki yksilömitalit Suomelle! JEEJEEJEE! :oD Vitsi te ootte mahtavia :o)

Tänään intoonnuttiin sitten Siirin kannsa testaamaan Siirin ja Hulan yhteistyötä agissa purinalla. Vitsi, niistä tulee huippu pari muutaman treenikerran jälkeen. Mä en oikein uskalla kamalasti juoksennella, koska viime kisassa polvi lonksahti ikävästi...eikä mulla ole varaa hajottaa tekoniveliäni...joten Siiri saa juosta ;o)))) Siiri on hieno ohjaaja ja tuntee Hulan jo pennusta, joten mikäs oiskaan mukavampaa kuin antaa Hula Siirin ohjattavaksi :oD
Heitin Siirin kotiin ja oli tarkoitus mennä käymään kotona, mutta en ennättäny, joten suunnistin suoraan aptukselle.

Väännettiin Hulan kanssa vielä tunti tottista. Hula mamma se vaan jaksaa ;o)
* Luoksetulossa ensin suoria kovaa ja sitten takapalkalla stoppia ja maahanmenoa...hhhhrrrr ;o)
* Ruutua namikipolla KOVAAAAAAaaaaaa :oD
* Ohjattua niin, että ruutu oli keskikapulassa kiinni ja haettavat oli hankalasti seinien ja verkon vieressä. Oikea oli helpompi, mutta vasen tuotti ongelmia. Hula ei ois millään halunnu juosta kohti kenttää jakavaa verkkoa vaan kaarsi aina keskimmäistä kohti. Oli muuten hienoa huomata, että ruutu sai namikippoineen olla aivan rauhassa!!! Auttaen sain Hulan tekemään vasurin ja sitten taas luisti. merkit oli sika hyviä. Hula juoksi aina suoraan merkin taakse ;o))) Hyvä Hulaaaaaaaa!!!

Tultiin kotiin ja Hula nukkui sohvalla Röllin BoT päällä ja kuorsasi tujakasti ;o)

1632147.jpg