Pekka oli tehny meille kehän valmiiksi. Mä olin siis vaan Hulan ja Röllin kanssa.
Tein Hulalla kisatreenin ruudusta poikki ja siinä välissä tein hiukan Röllin kanssa ennen ku jatkettiin kisa loppuun.

* Seuraamista ei olla otettu nyt ollenkaan mun leikkauksen jälkeen eli 1,5kk! Hula toimi aivan sairaan hyvin. Sen kanssa ei siis saa hangata tota seuraamista ollenkaan. Pieniä huomautuksia oli perusasentojen suoruudessa, mutta kaikki p.asennot tehtiin nopeasti.
* Idiootissa napakat jäännit. Mä ite meinasin mennä askelissa sekaisin. Kympin suoritus Hulalta!
* Luosketulossa seiso upeasti, maahan meni nopeasti, mutta jäi hiukan kyynärät ylös. Mietittiin sit Pekan kanssa, et kummin kannattas tehdä? Antaa uusi käsky vai ei sanoa mitään? Kummasta menee vähemmän?
* Ruutu tsekattiin ennen lähetyspistettä. Merkille kummallisen kiemuran kautta, mutta aivan tasan tarkkaan taakse nenä muhun päin. Käsky "ruutu" ja Hula vaan seisoo...en ennättäny sanoa uudelleen mitään kun Hula jo sinkos miljoonaa ruutuun. Mä siinä hölmönä seisoin enkä muistanu pysäyttää...Hula sitten tarjoilee kaikenlaista, mutta ruudun sisällä :o) Upeasti loppuun asti :o))))
 
Tässä välissä siis Röllin kanssa idiootti, ruutu, nouto ja hyppy
* Idiooottiiin se oli aivan liian idiootti tuulella....tarjoili mammalle kaikkea kivaa...kävin sitten vaan korjaamassa sen oikeaan asentoon.
* Ruudun tekemisestä Rölli VÄSYI!!!!!!!!!!!!
* Nouto upeasti melkein pureskelematta ja sivulle. Upea mies!
* Hyppy oli Röllistä niiiiiin kiva se vaan loikki..yli...yli ja yli ;o)

Aaah...lähdetään koeajamaan Audin R8...wau! KOhta lisää!
Tässä se on 420 heppaa ja 4,2litranen mooottori...brum..visti mitkä äänet...ah olen rakastunut ;o)
627909.jpg

627912.jpg

No nii ja siirrytäänpä sitten takaisin siihen itse asiaan ;o)
* Ohjattu vasempaan....häiriö tötteröt mitä ne on? Luoksetulo merkit oli sopivasti merkin sivulla vasemmalla puolella ja haettava kapula niitten takana. Hula oli merkiltä lähtiessään ihan sen näkönen, että nyt se mamma anto kyllä varmaankin väärän käskyn ja meni luoksetulo tötsälle. Annoin uudelleen käskyn vasenhae ja sitten hirmu kaaren kanssa takakautta Hula haki oikean kapulan!!! Jee, wautsi mikä mamma!
* Metallihyppy meni pienen urahduksen kera sika hyvin!
* Tunnari....viikviik..maantiekiitäjä vauhdilla kapuloille, mutta malttoi etsiä oman.
* Kaukot alko istu-seiso ja Hula pysyi toosi hienosti paikoillaan. Yhden istumisen se ennakoi maahan. Tässä taas kysymys...kannattaako kokeessa korjata? Vai antaa olla?
Hula on hyvässä vireessä...pieniä juttuja on vielä, mutta nyt ollaan siinä pisteessä et pitäis kaikista tulla pisteitä! Kisat to 14.6 Pieksämäellä. Saas nährä kuin ämmän käy ;o)

303312.jpg