Elikkäs ylisuuren Röllin kanssa ollaan lähdössä Liettuaan näyttely reissulle lauantaina Juulia Savolaisen ja Hulahulan Baila-Baila "Pihkan" kanssa. Otan matkan tulevia toko kisa matkoja ajatellen. Toivon tietysti myös sitä sertiä!!! :o) Mutta, jos sen jomman kumman pitää saada on se ehdottomasti Pihka!

Tänään on vexlattu vaatteita päälle ja pois ja keikistelty Röllin kanssa Timon edessä...sen takia, että tiedän sopiiko vaatteiden väri ja tyyli Röllille...hehhehhheee! ;o) Viimein löytyi vaatekerta, joka muistuttaa saksalaista ratsastus retkelle lähtevää naisimmeistä ja sen kaunista koiraa :o))))

Niin, sattui tänään pieni haaverikin. Tämä tyttö päätti sitten leikellä Röllin korvia vielä pikkasen tosta ja tosta ni perhana yhtäkkiä tirskahti veret ja Rölli kiljaisi. Onneksi mulla oli palkka odottamassa vieressä ja tungin Röllin suuhun kissan ruokaa sillä välin kun painelin korvaa. Vuoto tyrehtyi nopsasti ja sitten jatkettiin korvien muotoilua niin kuin ei mitään olisi tapahtunut...HUHUHUHHHHUUU!!! Luottavainen mies :o)

Minttu ja Hula lähtee huomenna hoitoon Birgitalle. KIITOS BIRGITTA AVUSTA! :o)

1081404.jpg