Tänään oli toinen kerta. Mentiin paikalle ajoissa, kävelytin Röllin sillai rauhassa. Ennätin hieroa sitä pikkasen aikaa kun Virve sanoi, että me näytetään valmiilta tulemaan kehään ;o) Rölli oli hieronta moodissa eli tosi rauhallinen :oD Nyt kun siirryttiin sinne EVLään niin Idioottihan meidän piti sitten tehdä ;o)

* Idarissa Rölli pysähtyi ensin istumaan. Alotin kuitenkin uudelleen ja hieno rauhallinen seisominen! Istuminen oli nopea ja hyvä muuten, mutta pikkasen kääntyi vastaan. Maahan tippui upeasti.
Liikkeille lähdössä pitää tehdä samoja harjoituksia kuin Hulalla eli ohi kävelyitä paljon, koska Rölli niin sähäkkä. Itse asentojen parantelua rauhalliseksi sellaisilla harjoituksilla mitä pentujen kanssa tehdään eli kehumisen kautta. Kun Rölli pysyy hienosti paikoillaan kehutaan ja palkataan.

* Luoksetulossa tein omat alkurutiinini mitä voin käyttää kokeissa. Ohjeistin Pekka Korria, joka oli liikkurinamme, että laittaa Röllin namikipon maahan vasta kun se tulee mua kohti. Rölli tulikin vauhdilla ja pysähtyi kuin seinään seisomaan! Kerrassaan upea! Maahan menossa olisin itse voinut ennakoida enemmän ja antaa käskyn aiemmin. Hienosti silti. Nämä on taas niitä oman silmän harjaannuttamisjuttuja ;o) Rölli sai kehuja itse vauhdista ja pysähdyksistä. Noottia tuli siitä kun jätän Röllin niin se on todella rauhaton! Samoja juttuja kuin idarissa eli poispäin kävellessä välillä kääntyykin Rölliä päin ja kehuu!

* Tunnari tehtiin EVLn malliin eli otin sen vasta juuri ennen liikettä. Rölli oli hiukan rauhaton sivulla. Rölli haistoi omaa, mutta jatkoi etsimistä ja palasi takaisin tuoden oman. Mulla olikin ylläri Röllille kun se kääntyi niin mulla oli nami kädessä. Virve sanoi, että mun kannattaisi tehdän Röllillä muutamia ihan vaan kolmen kapulan juttuja. Namijuttua kehui ja sanoi, että voisi alkaa pikku hiljaa vaientamaan käden niin laajaa liikettä. Niin, että nami olisi loppujen lopuksi hiljaa vaan kädessä enkä ohjaisi sillä niin paljoa!

Rölli sai vielä ihmis- ja koiravilinässä oman suorituksensa jälkeen molemmin puolin hieronnan. Siinä se mötkötti mun jalkojen välissä ja kuunteli melko rentona hierontaa. Kyllä tämä tuntuu toimivan kaikista parhaiten Röllille! :o)
Rölli on ihan super ihana mies! Virve tuntuu tykkäävän kanssa Röllistä ;o) Kukapa ei...hih!

Tein Hulalla ruudun vasemmalle niin, että siellä oli namikippo. Hula singahteli kuin pyssyn suusta ja totteli pienimpiäkin käskyjä aivan sairaan upeasti! Miljoonaa joka suuntaan käskyn alla...voisiko toivoa lisää?
Ohjattu vasempaan niin, että merkki oli vinottain ruudun edessä ja kapulalle joutui lähtemään merkiltä aivan ruudun vierestä ja kapula oli melkein kiinni isossa ikean pussissa. WOI WENÄJÄ, että Hula on ihan super taitava! Taas kerran singahteli miljoonaa, mutta korvat kuunteli tarkasti ohjeita.

Mulla on aivan sairaan upeat ja toimivat koirat, joita rakastan iiihan yli kaiken :o)

333869.jpg