Mentiin Maaretin kanssa aamusta vetäsemään lyhyet. Ilpo toimii, upea ukko kyllä :o)
Tehtiin kehä tällä kertaa aivan toiseen päähän kenttää...ollaan yleensä siinä edessä. Eipä tuo vaikuttanut mitään...oisko ollu ehkä vähemmän hajuja siellä.

Hulan kanssa
* Idiootti, valmistelin muutaman kerran seisomista heittämällä Hulan lempi hiiren taakke. Sitten Maaret käskytti koko idarin läpi ja Hula teki ihan mieltsin hyvin. Kaikki asennot napakoita, suoria eikä ennakoinu seuraamaan lähdöissä! Jes ;o)
* Ohjattu Pmäki tyyliin isolla oranssilla merkillä. Hetsasin Hulaa kun Maaret laittoi haettavan kapulan. Eka nouto, joka oli ruudun puoleinen eli vasen meni kuitenkin puihin. Hula lähti tosi upeasti kapulalle, mutta just ennen kapulaa näkikin keskimmäisen ja suhautti sille. Karjasin "Hula!" ja se kääntyi kattomaan mua sillai, että kapula oli sen edessä. Annoin uuden ohjaus käskyn ja vitsi se toimi. Ei ottanu sitä mikä oli oikeasti aivan muutaman sentin päässä suusta vaan kurvasi sille vasemmalle ja toi! Toisaalta sika hyvä harjoitus sillä tietää kisoissa, ettei Hula ota keksimmäistä, jos kiellän ;o) Tehtiin vielä vasen uudelleen ja oikea, joka meni heti upeasti :o) Hetsasin aina kun Maaret vei haettavan. Mä nyt vahvistan aivan sikana noita suuntia.
* Hyppynouto sellasella oudolla muovikapulalla. Hula on taas kerännyt virtaa ja se lähtee haukulla. Sen saa pois. Nouto itsessään oli vauhdikas ja perusasento suora :o)
* Pieni punainen merkki, jolta lähetys ruutuun. Hula meni todella varmasti merkille ja saikin possu palkan hienosta työstä :oD
Hula ollut liian kauan tekemättä....niin ja minä :o/ Tuntuu, että mä söhellän ja vohellan ite kamalasti enkä ajattele asioita loppuun asti. Tästä se taas lähtee ;oD

Rölli poika sai harjoitella vain rauhoittumista. Meillä meni 45 minsaa ennen kun päästiin autosta pois rauhallisesti....että silleen. Ai mitä tein? Avasin kopin oven ja istahdin ite odottelemaan kontin reunalle. Odotin niin kauan, että Rölli oli hiljaa ja makasi omasta aloitteestaan kopissaan silmät puoli ummessa. Mutta sitten tapahtuikin "ihme", me käveltiin kentälle ja otettiin pieni seuraaminen ja Rölli oli aivan rento ja aivan hipihiljaa. Ei siis edes hengitelly sillai kovasti. Nyt siis oikeasti totaali rauhoittuminen ennen kentälle menoa ja mun pitää varustaa itseni Minttu energialla ;o)

520589.jpg