Oltiin hallilla ja tilaa riitti! Meidän lisäksi oli vain Paula issikoittensa kanssa.

Hulan kanssa reenattiin seuraamista Pekan käskytyksessä. Autoin Hulaa ain käännöksissä uudella seuraa käskyllä ja vaikeimmissa namilla. Ollaan kotona hinkattu nyt vaan sitä oikeaa paikkaa. hula on tainnut oppia jo sen tietyn kaavan miten tehdään käännökset ja sitä saa auttaa tooosi paljon. Tulosta on kuitenkin jo syntynyt, että turhaa se ei ole ollut :o)
Tehtiin luoksetulo maahan asti ja siitä vapautus takapalkalle, jonka Pekka oli käynyt laittamassa Hulan juostessa. Ihan sairaan siisti!!! WAU!
Ruutu vasemmalle heti luoksetulon jälkeen. Hula upeasti merkille ja siitä sata lasissa ruutuun, upea seisahdus ja maahan pläts. Kävelykaaviossa kävin namppaamassa Hulan. Pekka huuteli koko ajan provosoiden "käsky" "kutsu". Se on auttanu toodella paljon. Hulan kanssa ollaan tehty kotopihalla ruudn keskipaikkaa. Se on HANKALA kun ei osaa merkata! Hula on kuitenkin hiffannut vihdoin mitä ajan takaa ja nytkin tarjosi heti ruudun keskikohtaa :o))))
Tasamaa noutoa otettiin niin, että Hula ei saanut hakea haukun kanssa vaan Pekka otti kapulan pois. Äh, tätä joudutaan nähtävästi reenaamaan enempikin ennen pääsykoetta!
Tunnari yliupeasti! Hula on vihdoin ja viimein hogassut sen ;o)...ehkä...heh! Mä oon käyttäny pelkkää sylkeä hajustamiseen ja sen kanssa Hula toimii varmasti!
Kaukoja lähempää ja etutassujen edessä keppi. Aika hyvin alkaa mennä seiso-istu peruuttamalla jo. Paljon ollaan kotona sitä harjoteltu, mutta kun loppuu matka meidän sisäkäytävästä ;o)

Rölli pääsi seuraavaksi. Päästin sen juoksemaan ensin pihalle ja sitten ennen sisälle menoa otin muutamia kontaktijuttuja. Rölli olikin ihan hiljaa vaikka tuntui siinä sivulla kuoriutuvansa housuistaan...
Pekka käskytti seuraamista ja huomasin tässä, että Rölli kiehahtaa siinä vaiheessa kun mennään alotuspisteeseen ja liikkuri sanoo "liikkeelle mars". Me harjoiteltiin siis tätä. Rölli istuu sivulla, Pekka käskyttää ja mä sanon "seuraa" ja naksupalkka tuli hiljaa olosta. Se tuntui toimivan. Koko loppu seuraaminen onnistui hiiren hiljaa ja käännöksissä autoin samalla tavalla kuin Hulaa eli annoin "seuraa" käskyn ennen ja autoin oikealle namilla. Siis oikeasti se suurin kiehuminen tapahtuu liikkurin ekasta käskystä. Nyt harjotellaan sitä niin, että palkkaan hiljaa olosta eikä lähdetä milloinkaan liikkeelle heti käskystä!
Luoksetulossa Rölli on nyt ottanu jonkun ihme jutun, että "stop" tarkottaakin maahan. Hitsi mä mietin pääni puhki kuinka saan Röllin pysähtymään seisomaan. yritin auttaa käsillä ja vaikka mitä, mutta aina se tippui maahan. Sit mä pahvi hogasin, että heitän pallon samalla kun "stop" kuuluu. No ni, se oli siinä! Yhden kerran pallon heitto ja päästiin palaamaan takapalkkaan!
Ruutua läheltä ja sitä kuuluisaa keskipaikkaa etsittiin. Rölli pyörähtää aina pysähtyessään ja sillon menee ohi oikeasta paikasta. Miten mä saisin Röllin pysähtymään just sille paikalle? Rölli menee ruutuun ja sen oikean paikan yli, mutta "stop" käskystä se onkin jo melkein ulkona...aarghh!
Pekka ehdotti kosketusalustaa...

Olin tyytyväinen molempiin ja erityisesti Röllin hiljaisuuteen :oD

1360511.jpg