Eilinen päivä meni kokonaan vällyjen välissä, joten tänään oli ihan pakko lähteä ulos kunnolla. Olin jättäny auton lehmuksen alle ja jos jollekulle on sattunu sama niin tietää, että se oli vuorattu tahmealla mahlalla, joka puolestaan oli vuorattu sikamaisella kasalla AMPIAISIA!!! VOI VELJET! Mä kun oikeesti pelkään amppareita. Tässä pienen pieni onni oli, että se puu oli apparin puolella, joten pääsin sisälle ILMAN yhtään pimpparia ja ajoin suoraa päätä pesukoneeseen. Siellä Shellin pesurissa taitaa ollakin aika kasa ampiaisia lattialla...hih, sinne jäitte!

Lähemäen hiekkakentälle suunnistin sitten koirain kanssa...ihan vähän vaan tein. Viime viikkoinen merkin vääntäminen tuotti tulosta. Luoksetulossa oranssit, ruudussa punaset, idarissa oranssit pienet ja sen kulmasta ohjattu. Tänään Hula meni sinne minne pitikin ja mulla oli hymy korvissa. Oijoijoi nyt sais pysyä kunnossa nää pari seuraavaa kisaa. Seuraamisessa paikka pitää, luoksetulosta palkkasin stopista taakse, ruudn merkille muutama kerta palkkaa, ruutuun kipolle, idari kokonaan, ohjattu kaikenmaaliman merkkien välistä molempiin suuntiin toimii, metallinouto tasasella kovaa. Kakejen maa-istu-seiso vapaa, maa-seiso-istu vapaa elikkäs seiso-maa on kesken vielä, muuten onnistuu JES!

Rölli teki luoksetulon maahan asti ja taakse vapaa, ruutuun karkasi kerran ja joutui jäähylle autoon. Seuraavalla kerralla oltiinkin sitten niin kuuliaista poikaa että. Idari kokonaan todella rauhallisesti ja varmasti. Ohjattu oikealle ruudun puolelle taitavasti. Rölli on hiljentynyt kummasti ja keskittyy työhön. Kaukokäskyt aloitus seisomisella upeasti! Mun pitäs varmaan saada taas joku käskyttämään, että näkee missä oikeesti mennään.....

Eca teki noutokapulan nostamista ja kuljettamista sivulla. Ruutuun 30 metristä kovaa. Eca osaa odottaa jo rauhassa paikoillaan kun käyn näyttämässä ruudun, upea pikku mies. Sitten tehtiin kivaa luoksetuloa eli miljoonaa rätille.