Ollaan Hultsin kanssa reenailtu vähän vaikka missä, mutta kun en oo jaksanu kirjottaa...ööh! Paras treeni SM ja muita kisoja varten oli ehdottomasti Säästötalon parkkiksella samaan aikaan mätsärin kanssa. Siis IHAN KAAMEETA! Hula kyllä teki, mutta niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hitaasti, etten oo varmaan koskaan nähny sitä tollasena. Huomaa siis, että oon treenannu AIVAN liikaa yksin ja rauhallisissa paikoissa.

Tänään ennen koulutuksia ja koulutusten välissä väänsin pikkasen kaikilla. Hulan mielestä oli liian märkää kun kenttä lainehti sillai kivasti. Sivulla olot oli ihan kaameita. Peppu oli about 3 cm ilmassa. Maahan H meni ihan ok eikä mitää ämpyilyjä. Otin ruutua, merkkiä, metallihyppyä ja luoksetuloa. Meinas kärvähtää mulla päreet, joten en sen enempää tehny.

Rölli teki ruutua, merkkiä, metallihypyn ja kaahotusta. Noh, se oli kyllä pelkkää kaahotusta koko homma. R suostui hyvin istumaan ja plätsähtelemään lätäköihin maate.

Eca oli totaali prinsessa...ei suostunu edes kunnolla liikkumaan lätäköissä ennen ku aloin tehdä ruutua...sit ei enää haitannukaa märkyys. Eca pääsi sisälle sit tekee vähä seuraamista.

Tiättekö, kipeenä ei pitäs treenata. Itellä kun koskee ihan VI...sti joka paikkaan ni sitä varmaan kiristelee hampaitaan huomaamattaan ja koirat käyttäytyy kuka mitenkin ihmeellisesti. Huomenna on onneksi tiputus ja todella toivon, että tällasta väliä ei tule vähään aikaan. Perhana kun ei nyt viimesinä päivinä meinannu kyetä kävelemään eteenpäin...jäykkyyden ja kipujen takia. Huomenna siis helpotus ja Ecan silmä- ja polvitarkastus