Mentiin aamulla ensiksi Katan kanssa vetämään molemmille meille kisaharjoitukset viereiselle hiekkakentälle.
Otettiin kaikki liikkeet kisamaisesti putkeen.

* Seuraaminen oli tänään paljon parempaa kuin toissapäivänä. Tehtiin paljon eilaisia käännöksiä ja askeleita joka askellajissa. Vielä saisi pysähdykset olla nopeampia.

* Liikkeestä istu taas hienosti...mä tyhmä vaan kurkkasin taaksepäin kun en huomannu Katalle sanoa, että ois jotenki örähtäny väärästä asennosta. Eihän siitä voittajassa vielä pisteitä välttämättä mene...mutta...

* Luoksetulo...no niin ja ihan lörinäksi. Hula juoksi ihan suoraan eka käskyn läpi. Vein sen sitten kantamalla siihen kohtaan missä olin sanonu "stop" kutsuin sitten uudelleen luokse ja pysäytin seisomaan...meni hiukka paremmin.

* Ruutu, lähetys onnistui ihan haukkumatta ja Hula juoksi ruutuun eka etureunaan ja kun enheti pyytäny maahan etsi uudelleen keskipistettä. Pysäytin ja maahan, tällä kertaa oli todellakin keskellä. Kävelykaavio hienosti. Kata vielä provosoi kutsuttaessa.

* Hyppynouto..sain tällä kertaa aika hienon heiton aikaiseksi ja liike meni hienosti :o)

* Metallinouto heitto hienosti. Hula haukahti lähtiessään, joten karjasin ja otin  sen takaisin. Uudelleen lähettäessä ei huomannu mitään paineistumista ärähdyksestä. Nouto meni nappiin.

* Tunnistusnouto oma kapula kädessä n. 15 sek. Kapulat rivissä ja Hula juoksi ensin ohi ja sitten takaapäin kasan kimppuun. Se  työskenteli hienosti ja toi kapulan upeasti.

* Kaukokäskyissä Hula eteni oman mittansa perhana. Nyt vaan enempi sarjoja ja takapalkkaa!!!

Olen melko tyytyväinen suoritukseen...olisi taas tullut hikiseen se yköstulos. Suunniteltiin Katan kanssa, että otettais nyt joka viikko tällaset oikeat kisatreenit.

ATD-halli oli vuokrattu meille 10-14 ja Miettisen Pia  opasti meitä  tokon saloihin ;o)
Me otettiin Hulan kanssa ruutua ja luoksetulo.
* Ruudussa tarkoituksena oli, että saataisiin Hula menemään tiettyyn kohtaan ruudussa. Tehtiin ihan siitä läheltä niin, että kutsuin Hulan ruudun takaa oikeaan paikkaan. Sitten  menin  kauemmas  ja  lähetin , mutta edelleenkään ei oikeaa kohtaa vaan löydy. Vaikea tapaus ;o) Tehtiin sitten ihan pikkuruudulla1m x 1m. Siinä keskikohtaa läheltä ja hiukka kauempaa. En tiedä näyttikö se vaan paremmalta koska ruutu oli pieni vai alkoiko mennä perille. Nyt pitää harjoitella samaa kotona.

* Luosketulossa Hula juoksee suoraan "stop" käskyn läpi. Tehtiin sitten sellaisia harjoituksia, että Hula juoksee poispäin musta ja pysäytän sen ja palkka lentää. Sitten mua päin ja stop ja pallo lentää samalla taakse. Täytyy nyt vaan kotona jatkaa tota "stop-pallo-lentää" harjoitusta. Se nimittäin alkoi toimia oikeasti. Mä varmaan jotenkin liian äkkiä luovun siitä pallosta ja alan vaatia liikaa.

Kiitos Pialle hyödyllisistä neuvoista :o)

303312.jpg