Pitkästä aikaa pääsi tohon kentälle...vielä viikko sitten porukka luisteli siellä..ja tänään taas paahtavan kuuma kevät ilma. Naamasta näkee, että ulkona on oltu ;o) Alkaa pisamia ilmestyä nenän varteen..heh!

* Ruutua tehtiin Hulan kanssa tänään niin kuin ohjattua. Olin väsänny kentälle kaksi ruutua merkin molempiin päihin. Eka lähetin Hulan oikealle stoppasin ja maahan. Kävin namittamassa ruudussa, kävelin kaavion ja kutsuin sivulle. Autoin namilla oikeaan paikkaan.
Seuraavaksi vasemmalle ja ihan yhtä kovaa sinnekin. Ei mitään empimistä. Stop ja maahan upeasti! Kävelin taas namittamaan ruutuum, kävelin kiepsahdellen ja lopuksi kutsuin. Aivan sairaan hienosti!!! Hula on alkanu oikeasti kuunnella kumpaan suuntaa pitää mennä. Yhdessä vaiheessahan se oli sitä mieltä, että ruutu on aina vaan oikealla ja lähti sinne vaikka näytin vasemmalle....
* Merkkiä tehtiin muutama kerta. Hulalle tuntuu olevan matalat merkit hepreaa... Mun pitää tehdä sen kanssa nyt erilaisilla tötsillä yms. merkkiä. Vaan, et se tajuaa juosta aina suoraan edessä olevalle esineelle...niin no joo...Hula tarjosi kyllä äsken pikku kiveä merkistä.
* Seiso-istu peruutellen
* Tasamaa nouto hiljaa ja upeasti sivulle :oD
Hula sai sitten pinkoa pallon perässä, jaa-a mistäköhän Rölli on virtansa periny? ;o)

* Röllin kanssa seuraamista patukka spurttien jälkeen ;o) Muutama vinkaus, mutta muuten hiljaa. Rölli kulki aika vinossa. Se otti aika paljon häiriötä koulun pihalla olijoista....
* Ruutua maton kanssa. Muutama eka meni hyvin, mutta sitten Rölli alkoi turhautua jostain syystä.... Yritettiin normaali ruutua, mutta läskiksi meni. Katja sitten sanoi mulle, että etenen liian nopeasti. Kiitos Katja! Mä kun oon tällanen perhanan hätähousu. Kaikki pitäs saada heti ja nopeasti ja mielummin jo eilen ;o) Siirryttiin siis tekemään hiljaisuuden vallitessa pientä ruutua missä matto keskellä. Olin siis aivna hiiren hiljaa ja naksautin kun Rölli oli etutassu matolla. Nyt poika tarjosikin taas rauhassa ja itsevarmasti.
Siinä hetken pähkittyämme tultiin siihen tulokseen, että Rölli ottaa kiepit "ruutu" käskystä. Nyt kun ei ole kisoja tulossa voin rauhassa opettaa vaikka uuden käskyn "matto".
Rölli väsyi silmissä. Loppujen lopuksi se istui mun vieressä ja tuijotti silmät seisoen. Ei paljoa jaksanu juoksennella.... Nytkin kotona se makaa ku lahna tossa jalan juuressa.

1351914.jpg