Ajatelttin mennä fiilistelemään tulevaan kisapaikkaan. Taas oli paljon ihmisiä ja autoja paikalla. Piti vähän väistellä aina välillä ja hienosti keskitty koirat koko ajan. Vaihdeltiin Rölliä ja Hulaa autoon ja taas takaisin tekemään.

Paikallaolo otettiin ihan ensiksi niin, että koirat makas ivaruudussa ja me mentiin rappukäytävään piiloon. Ihmisiä kävi pällistelemässä ja kummastelemassa ku koirat makaa ilman omistajia siellä ;o) Upeasti molemmat :o)

Hulan kanssa otettiin kaikkea mahdollista...
*
Seuraamista Niinan käskytyksellä yli lätäköiden ja viivaa pitkin piiiiitkä kaavio ilman palkkaa, normaali käyntiä, hidasta käyntiä ja juoksua, askeleita, käännöksiä ja kaikkea. hula toimi hienosti, ei enää väistellä lätäköitä hyvä juttu!!!
* Merkkiä niin, että pallo takana...äh, ei se välitä pallosta. Kiharoita tuli taas matkaan. Sitten Niina sano, et laitapa nami sinne taakse...noh, mä en heti sitä tehny. Sitten kuitenkin tein ja sillähän sen Hulan saa helpoiten suoraa päätä merkin taakse.
* Tunnistusnouto, mulla oli oma vaan vähän aikaa kädessä ja Niina teki tunarin autoa päin kapulat ympyrässä päät vastakkain. Hula etsi tosi hienosti ja toi oman :o) Olin pyöritelly lihapullaa käsissä ;o)
* Idiootti, seiso ja istu meni aivan sairaan hyvin! Maahan ei meinannu millään mennä. Sitä sitten hangattiin muutamia kertoja. Kyllä se siitä varmasti hyvin menee kunhan reenataan :o)
* Ohjattua autojen välistä ja oikea oli melkein autossa kiinni. Merkille ei millään meinannu seisahtua, mutta upealla banaanilla kapulalle. Otettiin 5 kertaa. Upea tyttö! Nyt vaan treenaamaan sillai, että mennään merkille mutta ei hakemaan kapulaa.
* Metallihyppy 3 kertaa viritelmä esteellä..Hulan mielestä yäk koko kapula, mutta nousi silti :o)
* Kaket puomi edessä 15 metrin päässä. Kauhea miten piti kovalla äänellä antaa käskyt, mutta toimii!!! Hula oli sykkyrällä, mutta eipä päässy eteenpäin...hih! Oppii olemaan liikkumatta eteenpäin :o) Hyvä kikka!
Ihana mennä EVL:ään!

Rölli ja Niina kaikkea kivaa ;o)
*
Seuraaminen on ton jätkän superlaji! Tehtiin voittajan kaavalla pitkä seuraaminen ja yx ois vaan jaksanu pitempäänkin.
* Jäävät ekana seiso, hitto se pysähtyy ku seinään ja on niin hyvin paikoillaan. Niina teki vielä muutaman pysäytyksen niin, että heitti namin taakse.
* Maahan kanssa hienosti suoraan lysähtäen.
* Kaukot upeasti ihan paikallaan. Ensin pientä haparointia. Rölli nousi ylös ja lähti menemään Niinaa kohti. Sitten vaan palautus takaisin omalle paikalle ja loppu sujuikin kuin rasvattu salama :o)
* Luoksetulo pelkällä "stop" käskyllä. Rölli hiukka ennekoi ja ravasi kohti, mutta heti kun vauhti oli takaisin laukalla Niina pysäytti sen ja heitti pallon. Toi betoni lattia on ikävän liukas ku Rölli luisui pysähdykseen. Tosi upeasti tekee pysäyksen!
* Hyppy Niina hankas sitä, että sai Röllin hyppäämään ilman käskyä ja istumaan ja hyppäämään takaisin.
* Noutoa kokeilin mä ja sainkin Röllin kerran kantamaan kapulaa mua kohti. Noh, otettiin sitten tässä kotosalla uudelleen ja menihän se...jopa metallilla. Nyt on vaan mentävä treenaamaan noutoa ulos ja halleihin joka kerran!!!!!
Huh! Kyllä on upea äiskä ja sen poika ;o)

351351.jpg