No reenaamassa...piiitkän tauon jälkeen. Mun jalat vaan on niin perhanan kipeät, ettei meinaa oikein jaksaa. Kävin keskiviikkona lekurilla ja päätettiin, että toi toinenkin polvi operoidaan tässä aika pian eli taas leikkuriin...edellisestä on mennyt nyt 5kk aikaa :o/ Mä haluan itteni kuntoon, mutta nyt hiukka pelottaa josko se kuitenkaan menee niin hyvin kuin ton toisen kanssa...kääks!

Tein vähä mitä sattuu...
Röllin kanssa suuntia, ruutu, kaukot, luoksetulo ja ampuminen
* Tehtiin suuntia namin kanssa. Jätin Röllin seisomaan ja vein namin vuorotellen vasemmalle ja oikealle suoraan sen sivulle n 5 metrin päähän. Itse olin Röllistän 10 m päässä eli se oli niin ku merkiltä lähettämistä kumpaankin suuntaan. Rölli poika toimii!!! :o)
* Ruutu kutsuna, sillai, että kävin näyttämässä tiettyä kohtaa ja palasin lähettämään. Rölli sinkoaa jo hyvin ruutuun ja pysähtyy. Mun pitää ite olla palkan kanssa paaaaaljon nopeampi!
* Kaukot takapalkan kanssa niin, että Heidi ja Annika seiso Röllin takana heilumassa. Rölli otti Heidin käsien heiluttelusta ja vaihtoi itsekseen. Hyvä häiriö ;o) Kiitos! Otin muutaman kerran liikesarjan maa-istu-seiso ja vapaa.
* Luoksetuloa tein palkan heiton kanssa eli samalla kun tuli käsimerkki niin palkka lensi. Juma, että jätkä tekee sellaset pysäykset että WAU!
* Kata ampu kaksi kertaa starttipyssyllä ja mä palkkasin Röllin leikkimisellä. Hiukan se kuunteli, mutta leikki intona heti!

Hulan kanssa oikeastaan vaan leikittiin tänään
* Ruutu kerran ja vapautus...taas mamma oikeaan etureunaan eikä pysähdy heti kun sanon "stop"
Tehtiin siis leikkiharjoituksia, jossa mä riekutin Hulaa ja käskin sen aina tiettyyn asentoon ja sen piti pysyä siinä hetki vaikka heitin pallon ja sitten vapautus ja leikkimistä.
* Luoksetulon pysäyksen tein kanssa vapaamuotoisesti leikkien eli jätin Hulan vaan johonkin ja painelin poispäin ja samalla ku käännyin kutsuin kimeällä äänellä ja pysäytin heittämällä pallon. Kivaa oli :o)
* Tunnari tehtiin ihan oikein. Pidin kättäni kainalossa ja hajustin vaan omalla hiellä kapulan. Hula räjäytti taas kasan, mutta haisutteli silti hienosti :o)
Sitten  vaan leikittiin ja syötiin pullaa ja juotiin pepsiä :o)))

325467.jpg