Eilinen päivä tuli liidettyä aamusta iltaan.... Aamulla hain Siirin ja mentiin purinalle treenaan agia. Siiri ja Hula menivät taas kerran hienosti. Mun pitää opettaa Hulalle sellasia pieniä juttuja, jotta helpompi ohjailla ;o)
heitin Siirin kotiin ja kävin syömässä kotosalla. Koirat takas autoon ja kohti Laumaa.
Juha Pärnänen katsoi Röllin X-rayt...surullista kuultavaa :o( Vasemman etujalan 3 varpaan nuljuluussa vanha vamma, joka oli lähtenyt jo luutumaan. Oikean etujalan 3 varpaan nuljuluu oli mennyt kahtia kokonaan :o((
Nyt lähdettiin kokeilemaan kortisoni kuuria ja glukosamiini + kondroiittisulfaatti ruokintaa. Jos ei niillä lähde paranemaan niin harkitaan 3 varpaiden poistoa.
Toinen huolen aihe oli Röllin silmät. Röllin papalla on HC, joten ollaan tarkastutettu Röllin isä Vinski (Tempore Rebel Rouser) ja nyt Rölli eikä kummallakaan ole mitään HC:hen viittaavaa :oD JIIIHAA!!

Tässäkin olis ollu jo liitämistä... Katja toi Röllin jälkeen Camillan silmäpeilaukseen ja polvitarkastukseen. Camilla todettiin terveeksi ja eikun nokka kohti Hyvinkäätä. Astutus sujui kyllä niin helposti ja vauhdilla, että en ois uskonu ;o) Turistiin siinä vielä hetki ja sitten nokka kohti Jokelaa.
Meillä oli illalla 19-20.30 vielä toko näytös reenit Jokelassa. Meijän katrillihan alkaa sujua ;o)
Tytille ja Sampalla kiitos kentän lainasta ja höyryävästä glögistä ;o))

Tänään on sitten siivouspäivä...yök!
1360511.jpg